Nećete ga prepoznati!

Pamtimo ga kao slatkog frajera, a danas sve šokira i zastrašuje čudnim izgledom i ponašanjem!

Nicholas Brendon (Foto: Getty Images) Nicholas Brendon (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nicholas Brendon (Foto: Getty Images) Nicholas Brendon (Foto: Screenshot) Nicholas Brendon i Alyson Hannigan (Foto: Instagram) Nicholas Brendon (Foto: Profimedia) Nicholas Brendon i ekipa serije \ Nicholas Brendon i ekipa serije \ Nicholas Brendon i ekipa serije \ Nicholas Brendon (Foto: Getty Images) +0 Nicholas Brendon (Foto: Getty Images) Galerija

Nicholas Brendon uhićen je zbog lažnog predstavljanja i prijevare čime je nastavio niz svojih problema sa zakonom.

Zvijezda serija "Buffy, ubojica vampira" i "Zločinački umovi" Nicholas Brendon uhićen je zbog optužbi za prijevaru i kupnju lijekova na recept pod lažnim identitetom u Indiani, prenose strani mediji.

Pogledaj i ovo Nicholas Brendon (Foto: Screenshot) Sjećate se njega? Posrnula zvijezda hit-serija danas izgleda neprepoznatljivo i niže skandal za skandalom

Policija je Nicholasa uhitila nakon što su ga neko vrijeme motrili i to u nesmotrenoj i opasnoj vožnji automobilom. Policijski službenik koji ga je zaustavio izjavio je kako je glumac bio vidno uzrujan i nervozan, puno se znojio i puls mu je bio ubrzan. Također, dao im je i lažnu osobnu iskaznicu s imenom Kelton Schultz.

Nakon što su provjetili dokument, policija je otkrila kako je na njemu jedino ispravan datum rođenja, a u prijašnjem dosjeu pronašli su bilješku o nasilnom ponašanju. Pri pretraživanju automobila pronađena je plastična vrećica s ostacima kristalnog praha te bočica s tabletama koja je glasila na njega. Zbog toga je doveden i policijski pas za otkrivanje droge koji je pronašao još nekoliko vrećica s ostacima identičnog sadržaja kao i prva.

Na pitanje zašto se predstavlja lažnim imenom, prvo je odgovorio kako mu je Schultz brat blizanac, a potom je priznao koje mu je pravo ime.

Nicholas je prethodno bio osuđen na uvjetnu trogodišnju kaznu i to u veljači 2020. godine, nakon što je priznao krivnju za napad na tadašnju djevojku u jednom hotelu u Palm Springsu koji se dogodio 2017. godine.

2010. godine uhićen je pod utjecajem alkohola za nedolično ponašanje, a onda je optužen i za opiranje pri uhićenju, napad na policajca i vandalizam. Optužbe nije osporio pa je dobio jednogodišnju uvjetnu kaznu zatvora i prijavio se za u centar za liječenje ovisnosti u Malibuu.

Međutim, novi problemi pojavili su se 2014. godine kada je uhićen zbog navodnog razbijanja hotelske sobe u Idahu. Godinu dana kasnije ponovno je uhićen iz istog razloga, ali ovaj put na Floridi, a ubrzo je optužen i za napad na žensku osobu u hotelskoj sobi na jugu države New York. Tada je bio optužen za kazneno djelo pljačke trećeg stupnja, kriminalnu radnju i otežavanje disanja, navodi NBC News.

Nakon toga se pojavio u televizijskom showu "Dr. Phil" u kojem je otvoreno progovorio o problemima ovisnoti i depresiji.

Nicholas se proslavio ulogom Xandera Harrisa u svih 145 epizoda serije "Buffy, ubojica vampira" koja se emitirala od 1997. do 2003. godine, a na malim se ekranima posljednji put pojavio 2016. godine u sitcomu "Faking It".

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Getty Images) +0 Demi Moore (Foto: Profimedia) Celebrity Demi Moore je u Dubrovniku! U badiću je snimili na terasi vile, poznato je i tko joj pravi društvo na ljetovanju

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) +4 Marion Cotillard (Foto: AFP) Preporuke Scene seksa nisu joj bile problem, ali ono što je morala raditi potpuno gola nije bilo baš jednostavno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene