sve je objasnila

Scene seksa nisu joj bile problem, ali ono što je morala raditi potpuno gola nije bilo baš jednostavno

Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) +0 Marion Cotillard (Foto: AFP) Galerija

Marion Cotillard je uz Adama Drivera glavna zvijezda filma "Anette", a osim što glumi, u filmu i pjeva.

Marion Cotillard i Adam Driver glavne su zvijezde novog mjuzikla Leosa Caraxa, filma "Anette", a prve detalje iz očekivanog filma otkrila je i glavna glumica. Cotillard se u jednoj sceni pojavljuje kao od majke rođena, a ispričala je sve o izazovima s kojima se susrela.

Pogledaj i ovo Marion Cotillard i Brad Pitt (Foto: Profimedia) Sjećate se? Holivudski skandal bez premca: On se razvodio, a za sve je bila kriva udana francuska zavodnica?

Naime, Cotillard je uspjela pjevati dok pliva, puši cigaretu, tušira se, ali i tijekom seksa. Sve scene pjevanja snimila je uživo, a scena seksa vjerojatno je i prva takva snimljena bez matrice. "Mislim da bih bila veoma frustrirana da sam ranije studijski snimila sve pjesme i onda samo otvarala usta tijekom snimanja filma. Bilo je uzbudljivo pjevati uživo, ali i vrlo stresno. Tijekom pjevanja cijelo tijelo je u pogonu, a rijetko kada pjevači rade bilo kakve druge stvari osim samoga pjevanja, što nije bio slučaj tijekom snimanja", ispričala je Marion za Indie wire.

Dodala je kako je upravo to redatelj i želio - napraviti balans između emocija i zvuka te tjelesne akcije. Cotillard inače u filmu glumi opernu pjevačicu, dok njezin kolega Adam Driver glumi komičara sociopata.

Glumičin glas je u postprodukciji pojačan glasom operne dive Catherine Trottmann, no ona se na to nije bunila.

"Za mene je bilo posebno to što sam upravo njoj dala podlogu za pjevanje. Zbližile smo se tijekom snimanja i jako sam ponosna na sve što sam odradila", rekla je Cotillard.

Film "Anette" prije nekoliko je dana doašo u kina, a dostupan je i putem streaming platformi.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Instagram) +2 Demi Moore (Foto: Profimedia) Celebrity Slavna holivudska ljepotica u tajnosti je stigla u Hrvatsku? Nitko nije ni znao da je tu dok se nije javila na Instagramu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene