''jednostavno...''

S bujnih oblina pažnju na ovoj lijepoj ženi ukralo je nešto drugo, a evo što ona kaže u čemu je zapravo njezina tajna: "To je vjerojatno najbolje!"

Natalie Imbruglia Natalie Imbruglia Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Natalie Imbruglia - 1 Natalie Imbruglia - 4 Natalie Imbruglia - 5 Natalie Imbruglia - 7 Natalie Imbruglia - 6 Natalie Imbruglia - 3 Natalie Imbruglia - 2 Natalie Imbruglia - 2 Natalie Imbruglia - 1 Natalie Imbruglia +10 Natalie Imbruglia Galerija

Natalie Imbruglia je na odmoru u Italiji pokazala mladolik izgled kojem se dive njezini brojni obožavatelji.

Australska pjevačica Natalie Imbruglia ovih se dana zabavlja na odmoru u društvu prijatelja na luksuznoj jahti kod Portofina, a ono što je sve zadivilo je njezin mladoliki izgled. 

48-godišnja Natalie snimljena je u narančastom bikiniju u kojem su do izražaja došle i njezine bujne obline, ali njeno prirodno lice bez šminke je ono čemu se mnogi dive.

Natalie je prethodno za Daily Mail Australia rekla da se tajna njezina mladolikog izgleda krije iza brige koju vodi o sebi i u tome što si na odmorima dopušta da jede i pije što poželi.

"Spavanje je vjerojatno najbolja stvar. Idem na puno malih odmora i brinem se za sebe, a onda jedem što želim i pijem, tako da jednostavno uživam u životu", pojasnila je.

Dodala je i kako na svom fantastičnom tenu može biti zahvaliti svojim roditeljima.

"Sve se svodi na gene. Moj tata je Talijan, moja mama je prekrasna, mislim da je dosta do toga. Mislim, brinem se o sebi, ali ne onoliko koliko neki ljudi rade", izjavila je Natalie.

Otkrila je i da da njezina kozmetička rutina znači manje je više, uključuje pijenje puno vode, nošenje SPF kreme za sunčanje i skidanje šminke svake večeri.

Natalie, koja je svoju karijeru započela u australskoj sapunici "Neighbors" 90-ih godina, danas ima i vlastitu kolekciju proizvoda za njegu kože pod nazivom Iluka.

"Znam da sada imam svoju liniju za njegu kože, ali mislim da biste trebali piti puno vode, puno spavati i vježbati. U kombinaciji sa stvarno dobrom rutinom njege kože, to su najbolje stvari koje možete učiniti za svoju kožu", pojasnila je za Beauty Heaven.

Natalie pokušava vježbati 3 do 4 puta tjedno, u svoj režim uključuje boksačke pokrete za jačanje nogu, kružni trening i sprinteve u stilu intervalnog treninga visokog intenziteta, kao i planinarenje, jogu i pilates.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene