ne viđamo je često

Bila je omiljena slatkica, ali njezina otužna pojava danas rezultat je burnog života, neko vrijeme nije ni napuštala kuću

Mischa Barton Mischa Barton Profimedia 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Mischa Barton - 3 Mischa Barton - 2 Mischa Barton - 1 Mischa Barton - 2 Mischa Barton - 1 Mischa Barton Mischa Barton - 14 Mischa Barton - 7 Mischa Barton - 4 Mischa Barton - 2 +26 Mischa Barton - 1 Galerija

Mischa Barton snimljena je nakon dugo vremena u javnosti, i to nakon što se pojavila na setu serije "Susjede", koja se snima u Melbourneu.

Američka glumica Mischa Barton snimljena je nakon dugo vremena u javnosti, i to u Australijo, gdje ponovno počinje snimanje serije "Susjedi", u kojoj ona glumi.

Pogledaj i ovo Mischa Barton (Foto: Profimedia) potpuno drugačija Sve je izmaknulo kontroli dok je bila na vrhuncu karijere: Nekad velikoj zvijezdi život su obilježile ovisnosti i skandali

37-godišnja Mischa viđena je na setu serije u Melbourneu u opuštenom izdanju i pomalo tužnog i sjetnog izraza lica na kojem su vidljivi tragovi burnog života koji je vodila nakon što se proslavila u seriji "The O.C.". Zbog nove serije promijenila je i imidž, svoju smeđu kosu obojila je u svjetlu nijansu, a time se pohvalila i na društvenim mrežama.

"Kakva luda transformacija. Australijo, dolazim", napisala je objavu na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mischa Barton (@mischabarton)

Obožavatelji su pohvalili njezin novi izgled, baš kao i glumica Melinda Clarke, koja je također glumila u seriji "The O.C.".

Nakon što se na neko vrijeme bila povukla iz javnosti zbog ozbiljnih problema s ovisnošću, posljednjih nekoliko godina svima upadaju u oko njezin otužni izgled i ponašanje. U nekoliko je navrata snimljena kako konzumira alkohol ispred svoje kuće i šeće ulicom izgubljenog pogleda, a ti su se prizori vrlo brzo proširili svjetskim medijima.

U središte pozornosti vratila se pojavljivanjem u prvoj sezoni nastavka serije koja ju je proslavila "The Hills: Novi počeci". Prije premijere prve sezone objasnila je kako je to odlučila u nadi da će kontrolirati vlastitu priču i teško razdoblje kroz koje je prolazila.

"Mislim da je oko mene oduvijek bilo puno misterija. Zabavno je dopustiti ljudima da me stvarno vide. Doista je to bilo u vrijeme kada nisam mogla ništa učiniti ili se izvući na bilo koji način, pa čak ni napustiti kuću, a da o tome ne moram dobro razmisliti", rekla je za Glamour.

Život joj je, nažalost, obilježila teška ovisnost o alkoholu, koji konzumira od svoje 14. godine, a nekoliko je puta bila i uhićena zbog vožnje pod utjecajem alkohola.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 3 +27 Salma Hayek, Valentina Paloma Pinault - 5 Celebrity Golišave fotke Salme Hayek zbog kojih su neki pomislili da je riječ o prizorima iz prošlosti: ''Ova kraljica ne stari, nevjerojatno!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 3 Nenad Tatarinov - 2 +26 Nenad Tatarinov - 1 Nekad i sad Evo kako je suprug Maje Šuput izgledao prije nego što je upoznao našu pjevačicu, odmah je uočljiva velika promjena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene