ona ne stari!

Prošlo je 25 godina otkako je utjelovila vješticu koja je mnogima obilježila odrastanje, a evo kako izgleda danas!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Melissa Joan Hart prije 25 godina je osvojila svijet kao Sabrina Spellman.

Humoristična fantastična serija "Sabrina, mala vještica" prvi se put prikazala prije točno 25 godina, a rijetki su koji se ne sjećaju glavne junakinje Sabrine Spellman koja je bila poznata po svojim čarobnim moćima i mačka koji govori.

Pogledaj i ovo Melissa Joan Hart - 3 I nije bilo prvi put Glumica iz hit-serije na rubu suza opisala stravične scene kojima je svjedočila: "Pomogli smo toj sićušnoj djeci"

Sabrinu je utjelovila glumica Melissa Joan Hart, a tinejdžerica je onda živjela s dvije tete, Zeldom i Hildom, koje su glumile Beth Broderick i Caroline Rhea. Mnogima je osim tinejdžerice omiljen lik bio njezin crni, čarobni mačak Salem koji je mogao govoriti. Sabrina na 16. rođendan od svojih teta saznaje da je vještica i serija prati njezino usklađivanje normalnog života poput škole te tog posebnog dijela, njezinih moći. Kroz epizode smo saznavali i o njenim problemima tijekom srednje škole i kasnije na fakultetu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Access Hollywood (@accesshollywood)

Popularna serija snimala se od 1996. do 2003. godine i imala je sedam sezona, a Netflix je prije tri godine napravio remake serije pod nazivom "Chilling Adventures of Sabrina", no nisu nadmašili originalnu verziju serije.

Melissa Joan Hart danas ima 45 godina, a Sabrina Spellman najupečatljiviji je lik koji je ikada odglumila. Iako se pojavila kasnije u brojnim filmovima i serijama, do danas je najpoznatija po ulozi u slavnoj seriji. Tri mjeseca nakon što se "Sabrina, mala vještica" prestala snimati, glumica se udala za glazbenika Marka Wilkersona s kojim je dobila tri sina.

Svojedobno se natjecala u showu "Ples sa zvijezdama", a od 2010. do 2015. je glumila u sitcomu "Melissa i Joey". Bavila se jedno vrijeme i politikom, a javno je podržavala republikance u SAD-u, zbog čega je u jednom trenutku i izgubila dio obožavatelja. To ju nije poljuljalo u njezinim kampanjama, no aktivno se u politiku nikada nije uključila, osim podržavanja određenih kandidata.

Melissa je ove godine u centar pažnje medija došla kada je objavila da se zarazila koronavirusom unatoč činjenici što se dvaput cijepila, a svoje je pratitelje na Instagramu cijelo vrijeme izvještavala kako se nosila s bolešću.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput +0 Maja Šuput Celebrity Šuput objavila neviđene fotke pokojnog oca i Severine, a prisjetila se i druženja s Rozgom, Alkom i Mineom!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo Hana Huljić - 3 Jurica i Marija Pirić i Hana Huljić +2 Hana Huljić - 4 Celebrity Grašo se konačno oglasio o vezi s 14 godina mlađom Hanom, nije bio baš previše rječit, ali nešto je ipak otkrio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene