Nije se baš dotjerao

Legendarni glumac uhvaćen pomalo zapuštenog izgleda, u izlasku ga nije omeo ni detalj na ruci za koji se ne zna otkud mu!

Mel Gibson Mel Gibson Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Mel Gibson - 1 Mel Gibson - 3 Mel Gibson - 4 Mel Gibson - 5 Mel Gibson - 2 Mel Gibson Mel Gibson Mel Gibson - 2 Mel Gibson i Danny Glover Mel Gibson - 1 +11 Mel Gibson - 2 Galerija

Mel Gibson snimljen je nakon dugo vremena u javnosti, pri čemu je pokazao da nosi longetu na lijevoj ruci.

Holivudski glumac Mel Gibson snimljen je u izlasku s prijateljima u Taverni Tony u Malibuu, a u druženju ga nije omela ni longeta koju je nosio na lijevoj ruci.

67-godišnji glumac snimljen kako se pridružuje dvojici svojih prijatelja na večeri u popularnom restoranu, odjeven u ležernu kombinaciju i s ozlijeđenom rukom. Trenutačno nije poznato što mu se dogodilo, a ono što je svima privuklo dodatnu pažnju je glumčev pomalo neuredan i zapušten izgled zbog raščupane kose i neobrijane prosjede brade.

To je njegovo prvo javno pojavljivanje nakon što su počele kružiti glasine da će režirati i reprizirati svoju ulogu u filmu "Smrtonosno oružje 5" sljedeće godine.

World of Reel je izvijestio da bi produkcija sa snimanjem trebala započeti negdje nakon Nove godine, odnosno više od dvije godine nakon što je Gibson potvrdio da će raditi na petom filmu popularnog serijala.

U studenom 2021. godine izjavio je da pregovora o režiji i glavnoj ulozi u filmu, kako je tada izvijestio Variety. Rekao je i da želi odati počast izvornom redatelju — pokojnom Richardu Donneru, koji je napisao scenarij, a preminuo je u srpnju 2021. godine.

Uz Melovo se ime inače veže niz skandala, zbog kojih mu je s godinama pala popularnost. Mnogi mu tako ne mogu oprostiti neukusne antisemitske izjave koje su ga koštale i glumačkih angažmana, a 2010. godine isplivala je i snimka njegovih mizoginih i rasističkih komentara koje je snimila njegova tadašnja djevojka Oksana Grigorieva.

Ni na privatnom planu nisu mu cvjetale ruže i skandalima je uspio uništiti skladni brak s Robyn Denise Moore, koju je upoznao krajem 70-ih godina, dok je još bio relativno nepoznat glumac. Vjenčali su se 1980. godine u Australiji i zajedno dobili jednu kćer i šestoricu sinova, a 2006. je Robyn podnijela papire za razvod nakon što su glumca uhitili zbog vožnje u pijanom stanju u Malibuu.

Nakon razvoda Gibson je započeo vezu s ruskom pijanisticom Oksanom Grigorievom, s kojom je 2009. dobio kćer Luciju, a razišli su se već godinu kasnije. Grigorieva je Mela prijavila policiji zbog navodnog maltretiranja te slavni glumac nije smio prići njoj niti njihovoj kćeri. Zbog optužbi su Gibsona odbile neke producentske kuće te se godinama branio da ništa od navedenog nije istina.

Od 2014. godine slavni je glumac u vezi s Rosalind Ross, koja je od njega mlađa čak 34 godine i koja je prije četiri godine rodila Gibsonovo deveto dijete. Upoznali su se kada je ona počela raditi za njegovu produkcijsku kuću Icon i ubrzo su se zaljubili, a glumac se tada konačno malo primirio.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 8 Bianca Censori - 4 Bianca Censori - 5 Bianca Censori - 7 +30 Bianca Censori - 9 Celebrity Mislili smo da ne može bizarnije, a onda se ulicom prošetala gotovo gola s već pomalo jezivim detaljem koji je nosila u rukama

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston i Jon Hamm - 1 Jennifer Aniston i Jon Hamm - 2 Jennifer Aniston i Jon Hamm - 3 Jennifer Aniston i Jon Hamm - 4 +25 Jennifer Aniston i Jon Hamm - 5 Celebrity O ovim potpuno golim scenama Aniston i dalje se priča, evo što su joj ponudili prije snimanja: ''Rekla sam im - iskusni smo, možemo ovo sami!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene