"Kaj ti se dogodilo?"

Mario Valentić prisjetio se titule kojom se okitio prije 20 godina, a objavio je i fotografije od tada: ''Bio je to lijep period!''

Mario Valentić - 2 Mario Valentić - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić - 1 Mario Valentić - 3 Mario Valentić - 4 Mario Valentić - 5 Mario Valentić - 6 Zdravlje na kvadrat: Mario Valentić - 10 Mario Valentić - 2 Mario Valentić - 3 Mario Valentić - 1 Mario Valentić - 2 +19 Mario Valentić - 3 Galerija

Mario Valentić prisjetio se trenutka kada je dobio titulu za Mistera Hrvatske, a od tada je prošlo točno 20 godina.

Glumac Mario Valentić podijelio je niz starih fotografija u kojima se prisjetio trenutka kada je bio na samom vrhuncu slave.

Mario je prije točno 20 godina postao Mister Hrvatske, a ta titula mnogo mu je značila tada pa je se zbog toga rado sjeti i danas. 

Mobitelom je uslikao fotografije iz albuma na kojima pozira bez majice i pokazuje svoje isklesane dijelove tijela.

"Točno 20. Bio je to lijep period. A i sad je lijep period. Jeste li znali da sam tada bio 20 godina mlađi nego sada i nisam ništ' mogao slikati mobitelom. Neko ko' se tad rodio sada je 20-godišnjak", poručio je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Valentić (@mario.valentic)

U komentaru mu se javio kolega Zoran Pribičević "Kaj ti se dogodilo?", a Mario mu je odmah odgovorio "Tebe sam upoznao".

"Savršen likom i djelom", "Sad si taman", "Bio i ostao najzgodniji", "20?! Nemrem", samo su neki od komentara.

Inače, uspjeh na izborima ljepote otvorio mu je i vrata u glumački svijet te je ostvario uloge u nekoliko domaćih serija, od kojih je zadnja "Bogu iza nogu".

U emisiji Zdravlje na kvadrat otkrio je i koliko mu je izgled pomogao u životu i karijeri.

"Dobro mi je došao, ali eto, to je bogomdano. Inače, što se tiče zdravog života, to radim zbog zdravlja, a bogomdano mi je da izgledam kako izgledam", priznao je Mario.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham - 1 David Beckham - 2 David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 12 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 6 +26 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 7 Celebrity Prizor poljupca Beckhama i njegove kćeri nije se svima svidio i izazvao je podijeljene reakcije, no on je jednom već objasnio ovaj svoj postupak

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 2 +30 Ivana Knoll Celebrity Knoll raskošne atribute istaknula u mežastim hlačama, a i dalje uživa na plaži: ''Ma ti si žena raketa!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene