zabrinula čudnim izgledom

Pamtite ovu djevojku s početka karijere? Ovo kao da nije ista osoba koja je svijet pokorila velikim hitom i ljepotom

Lana Del Rey (Foto: Getty) Lana Del Rey (Foto: Getty) Getty 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Del Rey (Foto: Getty) Lana Del Rey (Foto: Profimedia) Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Del Rey (Foto: Profimedia) Lana Del Rey (Foto: Profimedia) Lana Del Rey (Foto: Profimedia) +0 Lana Del Rey (Foto: Getty) Galerija

Pjevačica Lana Del Rey zadnjih godinu dana izgleda dosta drugačije. Osim viška kilograma razlog tome su uglavnom, kako pišu strani mediji, rezultati loših korekcija i nepotrebnih odlazaka plastičnom kirurgu.

Lana Del Rey (35) ne može biti sretnija kada je riječ o ljubavi jer se u prosincu prošle godine zaručila s pjevačem i gitaristom Claytonom Johnsonom (32). 

Pogledaj i ovo Lana Del Rey jedno privlači pažnju Više je ne vidimo tako često, a sad kad se pojavila zbog drastične promjene mnogi je nisu ni prepoznali!

Ipak, mnogi su primijetili da se unatoč lijepim novostima njezin imidž dosta promijenio, zbog čega se dio javnosti zabrinuo. Lana je prije nekoliko dana viđena u šetnji kvartom Bel-Air u Los Angelesu i tek je sjena svog prijašnjeg izgleda. 

Pjevačica, koja se rijetko pojavljuje u javnosti, zaputila se u kupnju u bijeloj majici i trapericama koje su istaknule njezino bujnije tijelo i nakupljene kilograme.

Kad je maknula zaštitnu masku kako bi porazgovarala s obožavateljima koji su joj prišli, Del Rey je pokazala i vidno zaokruženije i bucmastije lice, za koje su strani mediji ranije pisali da je rezultat loših kozmetičkih zahvata poput ubrizgavanja botoksa. 

Osim izgleda isticao se i njezin golemi dijamantni prsten kojim ju je zaprosio Clayton. Par se upoznao na aplikaciji za spojeve u kolovozu prošle godine, a vezu su započeli samo 5 mjeseci nakon što je Lana prekinula sa zgodnim policajcem Seanom Larkinom, kako su izvijestili strani mediji. 

Iako su dosta tajnoviti kao par, obožavatelji su shvatili da su u vezi kada su počeli flertati jedno s drugim na Instagramu, a Lana je već i ranije u svojim storyjima objavila njihovu zajedničku fotku na kojoj nosi prsten nalik zaručničkom. Dijamantni prsten pokazala je i prošle godine u emisiji "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" kada su počela govorkanja o zarukama. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clayton Johnson (@claywatch)

Pjevačica ne dijeli zajedničke fotografije s Claytonom, no on je objavio njihovu prvu prošlog mjeseca za njegov rođendan. "Sretan mi rođendan", napisao je gitarist uz sliku na kojoj ljubi Lanu, a ona ih fotografira u ogledalu. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene