okupile se nakon 10 godina

Pogledajte kako su Feminnemke izgledale u originalnom sastavu, jedna članica napustila je grupu i o razlozima iskreno progovorila!

Feminnem Feminnem Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Pamela Ramljak, Ivana Marić i Neda Parmać Feminnem Grupa Feminnem - 3 Grupa Feminnem - 2 Feminnem - 1 Feminnem - 2 Feminnem - 3 Feminnem - 1 Feminnem - 1 Feminnem - 2 +11 Feminnem - 3 Galerija

Feminnemke su se okupile nakon 10 godina, a pogledajte kako su izgledale 2006., dok su još bile u originalnom sastavu.

Grupa Feminnem ove se godine vratila na scenu nakon 10 godina izbivanja, ali ne u svojem originalnom sastavu.

Pogledaj i ovo Pamela Ramljak - 2 obiteljska idila Jedna od feminemki pokazala je ogromni bazen na terasi svog stana, a naš poznati voditelj odmah se najavio da dolazi na kupanje!

Feminnem su 2004. godine osnovale Pamela Ramljak, Ivana Marić i Neda Parmać, no jedna od njih nije dugo izdržala u grupi.

Ivana je 2007. godine odlučila pokrenuti solo karijeru, a iskreno je progovorila i o razlozima napuštanja grupe.

"Nisam bila sretna s Feminnemicama, a da sam ostala, na koncu bi to štetilo i njima i meni", izjavila je Ivana za Slobodnu Dalmaciju.

A godinu dana prije nego što ih je napustila, Ivana je s Feminnemkama nastupila na izboru za Kraljicu Zagreba i sada su se pojavile njihove fotografije iz tog vremena.

Djevojke su se za nastup uskladile u seksi crnim haljinama s prozirnim detaljima, a svaka je istaknula i neki drugi adut.

Ivanu je u zamijenila Nikol Bulat, koja je također napustila grupu 2009. godine, a Feminnemkama se tada umjesto nje pridružila Nika Antolos.

U ovom sastavu su 2010. predstavljale Hrvatsku na Euroviziji s pjesmom "Lako je sve", a dvije godine kasnije grupa se razišla.

No, ove godine vratile su se na scenu u svojem posljednjem sastavu, a kao prvi singl izbacile su pjesmu simbolična naziva "Zajedno".

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Afrika Sandra Afrika - 5 Sandra Afrika - 3 Sandra Afrika - 4 +29 Sandra Afrika - 6 Celebrity Atraktivna turbofolk-zvijezda usred emisije pokazala rezultat operacije grudi: ''Malo sam ih povećala i osvježila se''

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Floor Jansen - 1 Floor Jansen - 2 Floor Jansen - 3 Floor Jansen - 4 +11 Floor Jansen - 5 Celebrity Popularna pjevačica podijelila vijest koja je zabrinula njezine fanove: ''Želim gledati kćer kako raste...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene