nedavno se udala

Ova preslatka djevojčica s fotografije odrasla je u ženu kojom se ponosi Hrvatska, prepoznajete li je?

Sandra Elkasević Sandra Elkasević Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Elkasević Sandra Perković - 2 Sandra Perković s mamom i kumom Sandra Elkasević - 3 Sandra Elkasević - 4 Sandra Elkasević - 5 Sandra Elkasević - 5 Sandra Perković Sandra Perković i Severina - 1 Sandra Perković i Severina - 2 +19 Sandra Perković i Matija Vuica Galerija

Jedna od najtrofejnijih hrvatskih sportašica na društvenim mrežama objavila je svoju fotografiju iz djetinjstva.

Uvijek je zanimljivo vidjeti kako su slavni izgledali kao djeca, a svojom fotografijom iz djetinjstva sada nas je na društvenim mrežama počastila jedna poznata Hrvatica.

Radi se o našoj najtrofejnijoj atletičarki i jednoj od općenito najuspješnijih hrvatskih sportašica, koja je pred sam kraj prošle godine uplovila u bračnu luku.

Pogledaji ovo Doris Dragović Nekad i sad Prepoznajete li djevojčicu s fotografije? Danas je jedna od najvećih hrvatskih zvijezda!

Zanimljivo je da je ljubav pronašla sa svojim dugogodišnjim trenerom, a nakon udaje preziva se Elkasević.

Pogađate li sada o kome je riječ?

Radi se, naravno, o Sandri Perković, kako se prezivala dok je ostvarila najveće sportske uspjehe u svojoj karijeri, uključujući i dva zlata na Olimpijskim igrama, dvije zlatne medalje na Svjetskim prvenstvima, šest osvojenih Europskih prvenstava i jednako toliko Dijamantnih liga, te brojne druge medalje i priznanja.

Kako je Sandra izgledala kao djevojčica, pogledajte u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Sandra Perković - 2 Celebrity Šala o bacanju buketa Sandre Perković brzo je postala hit na društvenim mrežama, a sad se i ona sama na nju nadovezala!

Inače, sportašica je još pod dojmom vjenčanja s Edisom Elkasevićem koje se odvilo na Staru godinu i na društvenim mrežama ne prestaje dijeliti fotografije sa svojeg najvažnijeg dana.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić Janica Kostelić Janica i Ivica Kostelić Janica i Ivica Kostelić +26 Janica Kostelić s djecom Celebrity Janica Kostelić snimljena s djecom i misterioznim muškarcem, zanimljivo je i što je navodno rekao dok su se šetali, odmah su krenula nagađanja

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Rimac Josipa i Josip Pleslić Josipa i Josip Pleslić Josipa i Josip Pleslić +25 Josipa Čulina i Josip Pleslić Celebrity Tko je bivši muž Josipe Rimac? Dok je ona drmala političkom scenom, on je vješto izbjegavao medije, a s njezinim padom nije se znao nositi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene