"uvijek najljepša"

Prepoznajete li djevojčicu s fotografije? Danas je jedna od najvećih hrvatskih zvijezda!

Doris Dragović Doris Dragović Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović In Magazin: Doris Dragović - 1 Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović, Mišo Kovač +19 Doris Dragović Galerija

Doris Dragović objavila je fotografiju iz djetinjstva uz koju se prisjetila i savjeta koji joj je dala mama.

Pjevačica Doris Dragović na sceni je prisutna više od 40 godina i opravdano slovi za jednu od naših najvećih glazbenih diva.

Sada je obožavatelje obradovala jednom svojom fotografijom iz djetinjstva uz koju se prisjetila i savjeta koji joj je dala mama.

Pogledaji ovo Doris Dragović Nekad i sad Doris Dragović na početku karijere snimila je spot koji bi i danas bio provokativan, pogledajte vruće prizore s plaže!

"Kada sam bila dijete mama me učila 'Ćerce, nije važno šta ti je reka, nego tko ti je reka'. Od čovjeka do čovjeka razlikuje se upućena riječ. I to je cijela mudrost!" napisala je Doris.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dorotea Budimir (@dorisdragovic.official)

"Uvijek najljepša", "Predivna i u dječjoj dobi", "Prelijepa", pisali su joj obožavatelji ispod fotografije.

Pogledaji ovo Doris Dragović - 9 inMagazin Doris Dragović pokazala je zašto ni nakon četiri desetljeća karijere ne silazi s vrha, a evo čija joj je potpora najveći dar: ''Rekla bih, to je krunski''

Iza Doris je još jedna uspješna godina u kojoj je, među ostalim, dvije večeri zaredom napunila Arenu Zagreb te je završila na drugom mjestu najprodavanijih domaćih koncerata.

Još Dorisinih fotografija iz mlađih dana poglredajte u galeriji. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov i Danica Šuput Nenad Tatarinov i Danica Šuput Danica Šuput i Bloom - 1 Danica Šuput i Bloom Tatarinov +25 Danica Šuput i Bloom - 2 Celebrity Nenad Tatarinov pozirao s punicom, čija je Maja slika i prilika, a neki su je i zamijenili za nju!  

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina +25 Severina Celebrity Milijuni ljudi pogledali su ovaj Severinin video u jednom danu: "Koliko tuge u njenim očima, drži se Seve!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene