''Za one koje zanima...''

Šala o bacanju buketa Sandre Perković brzo je postala hit na društvenim mrežama, a sad se i ona sama na nju nadovezala!

Sandra Perković - 2 Sandra Perković - 2 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković Sandra Perković s mamom i kumom Sandra Perković - 3 Sandra Perković u vjenčanici Matije Vuice Sandra Perković - 4 Sandra Perković i Edis Elkasević Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 6 Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 5 Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 4 Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 3 +18 Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 1 Galerija

Sandra Perković našalila se na vlastiti račun nakon fore koja je počela kružiti društvenim mrežama nakon njenog vjenčanja, evo kako je ona to komentirala.

Naša atletičarka Sandra Perković udala se za Edisa Elkasevića na Staru godinu, a ta vijest bila je glavna tema domaćih medija. No, ubrzo se internetom počela širiti i šala o bacanju buketa koja je glasila ovako:

''Sandra Perković se udala kod Esplanade i bacila buket, još ga traže negdje iza Lisinskog''.

A na tu šalu koja je obišla društvene mreže sad se nadovezala i sama Sandra koja je podijelila videozapis svog bacanja buketa.

''Za sve koji su se pitali, buketić je doslovno završio u Ljubljani!'' napisala je na videozapisu i označila djevojku koja je ruže uhvatila.

Podsjećamo, Sandra i Edis, koji je njezin trener od 2013. godine, upoznali su se kad je ona imala 15 godina, a vjenčali su se nakon više od 10 godina veze.

Svaki dan Sandra s vjenčanja podijeli neki novi detalj, a posebno je sve oduševila njena raskošna vjenčanica koju je dizajnirala Matija Vuica.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Ante Pecotić Nina Badrić - 6 Nina Badrić - 5 Nina Badrić +25 Nina Badrić - 4 Celebrity Nina Badrić u poznatom muškom društvu objavila vijest na koju se čekalo: "Sve što sanjamo i osjećamo zadnje četiri godine"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović - 4 Lejla Filipović i sin Arman Tarik Filipović i sin Dino Tarik i Lejla Filipović - 5 +25 Tarik i Lejla Filipović - 6 Celebrity Tarik i Lejla otputovali su na atraktivnu destinaciju kako bi proslavili godišnjicu braka, sa sobom su poveli i sinove!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene