velika razlika!

Grubnić je i prije 15 godina bio traženi stilist, a od tada je poradio i na svojem stilu te se baš puno promijenio!

Marko Grubnić Marko Grubnić Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić i Anita Đuzel Marko Grubnić, Anita Đuzel, Asja i Zlatan Zuhrić Marko Grubnić, Anita Đuzel, Asja i Zlatan Zuhrić Marko Grubnić Marko Grubnić Marko Grubnić - 4 Marko Grubnić Marko Grubnić Marko Grubnić Marko Grubnić - 5 +16 Marko Grubnić - 3 Galerija

Pojavile su se fotografije Marka Grubnića iz 2007. godine kada je radio s Anitom Đuzel koja je snimala spot za pjesmu "Nothing In This World".

Marko Grubnić jedan je od naših najpoznatijih modnih stilista sa zavidnim popisom klijenata koje je stekao tijekom dugogodišnje karijere.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić - 2 Od poznatog dizajnera Marko Grubnić pohvalio se torbicom od čije će vam se cifre zavrtjeti u glavi: ''Besprijekoran kao i uvijek''

Sada su isplivale njegove fotografija iz 2007. godine, kada je radio s Anitom Đuzel koja je snimala spot za pjesmu "Nothing In This World"'. Na snimanju je bio i Zlatan Zuhrić Zuhra, koji se pojavljuje u spotu, a za šminku je bila zadužena njegova supruga Asja Zuhrić.

Marko je tada izgledao dosta drugačije nego danas i u međuvremenu je poradio i na svojem stilu, ali i frizuri, a ne krije ni da se podvrgnuo estetskim zahvatima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

S 40 godina može pohvaliti i mišićima na kojima bi mu pozavidjeli i upola mlađi frajeri, a rezultat su napornog rada u teretani. Također je postao i zvijezda Instagrama, gdje broji preko 72 tisuća pratitelja.

Jedna od Markovih najpoznatijih klijentica svakako je Maja Šuput, koja mu je i bliska prijateljica, a zaslužan je za sva njezina nezaboravna izdanja u showovima Nove TV.

Dvojac će snage ponovno ujediniti i u novoj sezoni "Supertalenta" koja uskoro započinje s emitiranjem, a Marko je zadužen i za izdanja Martine Tomčić, koja s Majom čini ženski dio stručnog žirija.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh +20 Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh - 3 Celebrity Novi kralj rastužio prizorom za vrijeme bdjenja nad lijesom svoje majke, kraljevski fanovi uočili su ono očito

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle - 18 Meghan Markle - 10 +22 Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 1 Celebrity Kamere ulovile Meghan Markle u jednoj poprilično neugodnoj situaciji, ovo je teško i gledati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene