Imala i slatku pratnju

Pogledajte kako je naša najseksi novinarka izgledala prije 16 godina, ta joj je titula bome pristajala još davnih dana!

Fani Stipković Fani Stipković Petar Galebov/Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković - 6 Fani Stipković - 6 Fani Stipković - 7 Fani Stipković - 1 Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković - 6 +18 Fani Stipković - 5 Galerija

Fani Stipković plijeni pažnju izgledom i ljepotom gdje god da se pojavi, a tako je bilo i na samim počecima njezine uspješne karijere.

Naša proslavljena sportska novinarka Fani Stipković nekada je uspješno plovila modnim vodama i od samih početaka karijere plijenila pažnju atraktivnim izgledom, zahvaljujući kojem je nosila sve važne revije.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Duplo veselje! Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

40-godišnja Fani je već nekoliko puta ponijela laskavu titulu najseksepilnije novinarke u Europi, a njezine fotografije iz nekih davnih dana koje su sada isplivale u javnost pokazuju da joj je ona pristajala još davnih dana. Točnije, sada se pojavila fotografija iz 2006. godine s modne revije na kojoj je nosila šarenu košulju ispod koje se nazirao dekolte, kratku suknju u kombinaciji s čarapama i visokim čizmama, a sve je začinila pletena kapica. Do izražaja su i tada došla njezina vitka linija i bujni atributi, a društvo joj pravio slatki psić. 

Fani je radila kao novinarka i za emisiju Nove TV "Red Carpet" u sklopu koje je snimila intervjue s brojnim slavnim facama, poput Vina Diesela, Cristiana Ronalda, Lewisa Hamiltona i Kobea Bryanta. Danas pak radi kao sportska novinarka, a u Španjolskoj je pronašla i ljubav s 15 godina starijim nogometašem i legendom Real Madrida, Fernandom Hierrom.

O njihovoj vezi počelo se šuškati kada su se krajem prošle godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa, a nedugo nakon toga za španjolske medije potvrdili su da su par. Fani je prije toga godinama uspješno čuvala svoj ljubavni život daleko od očiju javnosti, a dugo je skrivala i vezu s Hierrom.

I legendarni nogometaš voli čuvati svoju privatnost, no čini se da mu s Fani to neće biti lako jer je naša novinarka izazvala veliko zanimanje španjolskih medija. Hierro se, inače, 2019. razveo od supruge Sonije Ruiz nakon 28 godina braka, a bivši par uz sina Alvara ima i kćer Claudiju.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna - 3 Madonna - 2 Madonna - 5 Madonna - 1 +12 Madonna Nekad i sad Madonna odlučila otkriti kako izgleda bez šminke i filtera, htjela je ušutkati kritičare, ali tek je sada sve sablaznila: "Isuse, što je ovo?"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i Dino Drpić sa sinom Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 4 +25 Nives Celzijus - 4 Nekad i sad Trudna Nives je prije 15 godina uživala u izlasku s tadašnjim mužem, a poveli su i sina koji je još bio beba!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene