Vratila se kući

Naša seksi sportska novinarka stigla u Hrvatsku iz daleke Španjolske, odmah se pohvalila fotkom s mora!

Fani Stipković - 10 Fani Stipković - 10 Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 10 Fani Stipković - 11 Fani Stipković - 12 Fani Stipković - 9 Fani Stipković - 7 Fani Stipković - 5 Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 8 +7 Fani Stipković - 6 Galerija

Fani Stipković objavila je golišavu fotografiju s Hvara, poznata Hrvatica konačno se iz Madrida vratila u Hrvatsku!

Fani Stipković, poznata sportska novinarka koja već godinama živi i radi u Madridu, stigla je na ljetni odmor u lijepu našu.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 1 Dobile su najljepše poklone Naše poznate novopečene mame sa svojim tek rođenim bebama pozirale su pored ukrašenih jelki, njihovi božićni outfiti sve su raznježili!

Fani je objavila golišavu fotografiju s otoka Hvara na kojoj pozira na terasi uz obalu mora, a na sebi nosi samo gornji dio kupaćeg kostima i kratke traper hlačice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

''Dom'', napisala je Fani u opis fotografije i time podijelila kako joj Hrvatska nedostaje.

''Wooow'', piše u komentarima fotografije, a brojni pratitelji složili bi se kako je teško izabrati koji je bolji pogled, sama Fani ili pozadina iza nje.

Fani je tek što je stigla u Hrvatsku već podijelila nekoliko Instagram priča prekrasnog Jadranskog mora, a objavila je i svoju fotku iz jednog splitskog hotela.

U Španjolskoj je pronašla i ljubav s 15 godina starijim nogometašem i legendom Real Madrida, Fernandom Hierrom.

O njihovoj vezi počelo se šuškati kada su se krajem prošle godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa, a nedugo nakon toga za španjolske medije potvrdili su da su par. Fani je prije toga godinama uspješno čuvala svoj ljubavni život daleko od očiju javnosti, a dugo je skrivala i vezu s Hierrom.

I legendarni nogometaš voli čuvati svoju privatnost, no čini se da mu s Fani to neće biti lako jer je naša novinarka izazvala veliko zanimanje španjolskih medija. Hierro se, inače, 2019. razveo od supruge Sonije Ruiz nakon 28 godina braka, a bivši par uz sina Alvara ima i kćer Claudiju.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry - 4 Princ Harry i Meghan Markle +15 Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle Zanimljivosti Harry i Meghan mogli bi dobro unovčiti nedavni potez, no hoće li stvarno opet tako izdati povjerenje kraljevske obitelji?

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 8 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 1 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 2 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 3 +21 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 4 Celebrity Naš poznati par zbog opasnih fotki završio na stranicama britanskog medija, nedavno su se vjenčali i zbog ovog postali prava senzacija!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene