Lijepa i uspješna!

Fani Stipković danas nosi titulu najseksi novinarke, a pogledajte kako je izgledala prije 22 godine na početku karijere!

Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković/Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Fani Stipković, Bruno Petković i Iva Šarić Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 2 Fani Stipković +3 Fani Stipković - 1 Galerija

Fani Stipković od samih početaka karijere plijenila je pažnju svojim atraktivnim izgledom i ljepotom čemu svjedoče i fotografije snimljene davne 2007. godine.

Naša novinarka Fani Stipković već je nekoliko puta ponijela laskavu titulu najseksepilnije novinarke u Europi, a njezine fotografije iz prošlosti koje su sada isplivale u javnost pokazuju da joj je ona pristajala još davnih dana.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Duplo veselje! Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

Danas 39-godišnja Fani živi i radi u Madridu, a 2007. godine bila je uspješna manekenka i bez nje je rijetko koje javno događanje moglo proći. Sada su se pojavile fotografije iz tog doba, snimljene na otvorenju jednog kasina u Bolu na Braču, a jasno se vidi koliko se Fani od tog vremena malo promijenila.

Fani je radila kao novinarka i za emisiju Nove TV "Red Carpet" u sklopu koje je snimila intervjue s brojnim slavnim facama, poput Vina Diesela, Cristiana Ronalda, Lewisa Hamiltona i Kobea Bryanta. Danas pak radi kao sportska novinarka, a u Španjolskoj je pronašla i ljubav s 15 godina starijim nogometašem i legendom Real Madrida, Fernandom Hierrom.

O njihovoj vezi počelo se šuškati kada su se krajem prošle godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa, a nedugo nakon toga za španjolske medije potvrdili su da su par. Fani je prije toga godinama uspješno čuvala svoj ljubavni život daleko od očiju javnosti, a dugo je skrivala i vezu s Hierrom.

I legendarni nogometaš voli čuvati svoju privatnost, no čini se da mu s Fani to neće biti lako jer je naša novinarka izazvala veliko zanimanje španjolskih medija. Hierro se, inače, 2019. razveo od supruge Sonije Ruiz nakon 28 godina braka, a bivši par uz sina Alvara ima i kćer Claudiju.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kraljev Petra Kraljev Petra Kraljev - 2 Petra Kraljev - 1 +20 Petra Kraljev Celebrity Glumica iz naše hit-serije oborila s nogu u uskoj haljini, neki su ostali bez teksta kad su vidjeli ovu fotku!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Odvažno izdanje Elle Dvornik - 4 Odvažno izdanje Elle Dvornik - 5 Ella Dvornik +5 Ella Dvornik Celebrity Pogledajte što je to Ella obukla za vjenčanje prijateljice, pa podijelila mišljenja: ''Stalno se slikaš u visokim petama, i onda ovo!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene