Osvajala osmijehom i karizmom

Fotografije Dolores Lambaše iz 2007. godine podsjetile su nas da je bila prava ljepotica koja je pred sobom imala perspektivnu karijeru

Dolores Lambaša Dolores Lambaša Slavko Midzor/Pixsell 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Dolores Lambaša - 1 Dolores Lambaša - 3 Dolores Lambaša i Nina Slamić Gudeljević Dolores Lambaša (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Dolores Lambaša (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Dolores Lambaša - 2 +0 Dolores Lambaša Galerija

Dolores Lambaša glumila je u mnogobrojnim domaćim serijama, a onda je 2013. godine tragično izgubila život.

Glumica Dolores Lambaša bila je poznata po svojim vrhunskim ulogama u domaćim serijama, te su je gledatelji ispred malih ekrana obožavali.

Pogledaj i ovo Dolores Lambaša i Amir Kazić Leo Predivna je bila Pojavile se zaboravljene fotografije nikad prežaljene Dolores Lambaše, dvije godine prije strašne tragedije snimila je pjesmu s našim popularnim pjevačem

Svoj život izgubila je u tragičnoj prometnoj nesreći 2013. godine kao suvozačica automobila kojim je upravljao njezin kolega Stojan Matavulj. Zbog prevelike brzine i gubitka kontrole, mlada glumica koja je tada imala 32 godine, zauvijek je napustila svijet. 

Sada su se pojavile njezine fotografije iz 2007. godine sa snimanja jedne serije na kojima je pozirala s kolegom Goranom Grgićem.

Fotografije su nas podsjetile na to koliko je Dolores zapravo bila prirodna i lijepa. Njezina bujna kosa, smeđe oči i osmijeh na licu nikada neće biti zaboravljeni. 

Dolores je rođena u Šibeniku 29. ožujka 1981. godine, gdje je završila Jezičnu gimnaziju i Glazbenu školu "Ivana Lukačića", u kojoj je pohađala solo pjevanje, glasovir, gitaru te povijest glazbe i dirigiranja. Njezin život obilježio je glumački rad na televiziji, filmu i u kazalištu. Glumila je u serijama "Najbolje godine", "Zakon ljubavi", "Zauvijek susjedi" i mnogima drugima, a zapaženu je ulogu ostvarila u filmu "Vjerujem u anđele", koji joj je osobno bio i najdraži.

U javnosti je osim po glumačkim ostvarenjima bila poznata i po ljubavnim vezama s glumcima Ivom Gregurevićem i Franom Lasićem te poduzetnikom Josipom Radeljakom.

Ljubav s Ivom obilježila je njezin život jer su se unatoč velikoj razlici od 29 godina voljeli pet godina, a upoznali dok je ona imala samo 21 godinu. Glumac je tada otkrio da ga je osvojila velikim glumačkim talentom. Par je i živio zajedno, a Dolores je u jednom intervjuu nakon prekida otkrila kako je Ivo bio njezina velika ljubav te kako joj je bilo jako teško nakon prekida kojem su navodno kumovale brojne burne svađe. Nije skrivala niti da je jako razočarana takvim ishodom, a nakon prekida vratila se k roditeljima u Šibenik.

Nakon teškog prekida s Ivom Dolores je pronašla utjehu u 30 godina starijem glumcu Frani Lasiću.

Publiku je osvojila osmijehom i karizmom te je pred sobom imala perspektivnu glumačku karijeru, no sudbina je tu upetljala svoje prste. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga +25 Jelena Rozga i Ljupka Gojić Mikić - 2 Celebrity Rozga je u mini topić jedva ugurala raskošan dekolte, a svi se pitaju što je htjela reći opisom uz fotografiju!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jacques Houdek IN magazin: Jacques Houdek - 1 Jacques Houdek i Teraza Kesovija - 4 Jacques Houdek i Tereza Kesovija - 5 +25 Jacques Houdek i Tereza Kesovija - 6 Zanimljivosti Jacques Houdek pohvalio se pratiteljima da će ući u jednu od najlegendarnijih kuća: "Pogodite gdje sam! Preuzbuđen sam!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene