Mrak!

Jacques Houdek pohvalio se pratiteljima da će ući u jednu od najlegendarnijih kuća: "Pogodite gdje sam! Preuzbuđen sam!"

Jacques Houdek Jacques Houdek Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jacques Houdek IN magazin: Jacques Houdek - 1 Jacques Houdek i Teraza Kesovija - 4 Jacques Houdek i Tereza Kesovija - 5 Jacques Houdek i Tereza Kesovija - 6 Jacques Houdek Jacques Houdek Jacques Houdek Jacques Houdek - 2 Jacques Houdek i Teraza Kesovija - 3 +19 In Magazin: Jacques Houdek - 6 Galerija

Jacques Houdek podijelio je s obožavateljima trenutak koji je čekao cijeli život, a pratitelji su oduševljeni zajedno s njim.

Pjevač Jacques Houdek pohvalio se kako će ući u vilu jednog od najpoznatijih talijanskih opernih pjevača Luciana Pavarottija.

Pogledaj i ovo Jacques Houdek Dosta toga je sam napravio Pogledajte kako je Jacques Houdek preuredio svoj dom, pomogla mu je i najbolja punica: "Jako lijepo, osjeti se toplina"

Da je osjećao neizmjernu sreću, pokazao je svojom objavom na profilu na Instagramu na kojoj nasmiješen pozira ispred ulaska u samo dvorište.

Ispod fotografije svojim fanovima objasnio je što je iza njega, ali i kakve su ga emocije preplavile:

"Pogodite gdje sam! Pozdrav iz Pesara, iz legendarne ''Ville Giulie'', poznatije kao Villa Pavarotti. Iako je to bio Maestrov ljetnikovac, njegova dugogodišnja kuća za odmor, evo iz pouzdanih izvora saznajem da je ovu kuću u Pesaru doista smatrao svojim domom. I danas imam priliku zaviriti unutra!!! Preuzbuđen sam!" poručio je pa dodao:

"U ovoj je kući obitavala cijela proširena obitelj Pavarotti, svake godine preko ljetnog perioda, kao i mnogi prijatelji Maestra, svjetski uglednici, koje je rado primao u svoj dom smješten tik uz pješčanu plažu u Pesaru. Veselim se provesti dan ovdje s njegovim prijateljima i vjerujem, čuti neke anegdote o mom omiljenom tenoru Lucianu, i njegovom životu. Posjetit ću još neka Maestrova omiljena mjesta, ručati u njegovom najdražem restoranu Il Falco, popiti njegovu najdražu kavu 'Morena', prošetati stazama kojima je i on šetao... Sretan sam! Presretan!"

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACQUES HOUDEK (@jacques_houdek)

Pratitelji također nisu mogli sakriti svoje iznenađenje, pa su mu pisali:

"Mrak", "Divno", "Wow", "Divota, uživaj", "Predobro", "Bravo", "Ajme odlično".

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 5 +27 Jennifer Lopez - 4 Celebrity Lopez otkrila malo previše dok se razgibavala na balkonu, sve su uhvatili paparazzi koji prate svaki njezin korak!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković Andrej Plenković Andrej Plenković Andrej Plenković +18 Andrej Plenković Nekad i sad Isplivala 38 godina stara fotka premijera Andreja Plenkovića: Evo kako je izgledao dok je bio vaterpolist u mladim danima!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene