Uvijek drugačija!

Isplivao video Konstrakte od prije 13 godina, pogledajte kako je izgledala na tadašnjem nastupu na Beoviziji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Đurić Konstrakta nastupila je 2009. godine na Beoviziji s grupom Zemlja gruva, a sada se pojavila i snimka njihova nastupa.

Ana Đurić Konstrakta trenutačno je najpopularnija glazbenica u susjednoj nam Srbiji i to nakon što je pobijedila na izboru "Pesme za Evroviziju", no mnogi ne znaju kako joj zapravo to nije bilo prvo pojavljivanje na tom natjecanju.

Pogledaj i ovo showbuzz Hit je i u Hollywoodu! Konstrakta otkrila tajnu uspjeha pjesme koja će Srbiju predstavljati na Eurosongu: "Ja sam mislila, svakog čuda tri dana dosta, ali..."

Naime, Konstrakta je 2009. godine nastupila na Beoviziji i to sa svojom bivšom grupom Zemlja gruva kada su izveli pjesmu "Svejedno", a sada se pojavila i snimka njihova nastupa i pokazala kako je osebujna pjevačica tada izgledala. Šiške i duga crna kosa bili su joj zaštitni znak kojih se sve do danas nije odrekla, a čini se da ni godine nisu ostavile puno traga na njezinom licu.

@zemljagruva Svejedno je #konstrakta #beovizija #pesmazaevroviziju22 #rts1 #eurosong #health #zdravlje #sante #incorporesano #evrovizija #ogae #muzika ♬ original sound - Zemlja Gruva

Konstrakta će Srbiju na Eurosongu u Torinu predstavljati pjesmom "In Corpore Sano", a prije nego što je krenula u samostalne glazbene vode, Konstrakta je od 2007. godine bila dio spomentuog benda Zemlja Gruva.

Blic piše kako je Ana inače završila studij arhitekture, da je ponosna majka dvoje djece i u braku s arhitektom Milanom Đuriđem.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 +19 Igor Mešin - 5 Celebrity Igor Mešin se oglasio nakon što je zabrinuo gledatelje Plesa sa zvijezdama: "Sinoć mi baš nije bilo lako!"

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) +0 Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda žena Miroslava Ilića, rijetko se pojavljuje, a zanimljivo je kako ih opisuju njihovi susjedi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene