Progovorio o problemu!

Igor Mešin se oglasio nakon što je zabrinuo gledatelje Plesa sa zvijezdama: "Sinoć mi baš nije bilo lako!"

Igor Mešin i Maja Šuput - 2 Igor Mešin i Maja Šuput - 2 Nova TV 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 Igor Mešin - 5 Igor Mešin - 6 Igor Mešin - 4 Igor Mešin - 3 Igor Mešin - 2 Igor Mešin +13 Igor Mešin Galerija

Igor Mešin malo je zabrinuo gledatelje u prvoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama", a sada je objasnio što mu se točno dogodilo.

Show "Ples sa zvijezdama" u nedjelju je počeo s emitiranjem u programu Nove TV, a kroz novu sezonu vode nas Igor Mešin i Maja Šuput.

Pogledaj i ovo Maja Šuput i Igor Mešin - 1 uvijek originalna! Pogledajte haljinu Maje Šuput koja otkriva više od očekivanog, a zbog jednog detalja podsjeća na poklon!

Dvojac koji dosad nije imao priliku dijeliti pozornicu probio je led kao voditeljski par u prvoj spektakularnoj emisiji uživo, koja je oduševila gledatelje. 

No kod dijela gledatelja Mešin je izazvao zabrinutost, o čemu su se raspisali na društvenim mrežama, a voditelj se o svemu i sam oglasio.

"Posljednjih dana mučim se s akutnom alergijom i sinoć mi baš nije bilo lako. Prije emisije sam popio i tabletu koja je imala zeznute nuspojave kad moraš odraditi live emisiju u ulozi voditelja... Hvala publici na razumijevanju, sretan sam danas kad vidim da je emisija okupila gledatelje u tako velikom broju. Veselim se idućoj emisiji u nedjelju, do tada mi je prioritet srediti alergiju da ne sredi ona mene", poručio je Mešin zabrinutim gledateljima.

U prvoj emisiji Plesa sa zvijezdama upoznali smo i svih 13 zvijezda te njihovih 13 mentora, kao i članove stručnog žirija, koji čine Marko Ciboci, Larisa Lipovac Navojec, Franka i Igor Barberić. U sinoćnjoj emisiji smo upoznali parove, no već iduće nedjelje netko će morati napustiti show.

Plesnu avanturu na Novoj TV je, prema neslužbenim podacima gledanosti, pratio svaki drugi gledatelj te je prva emisija ostvarila 45,9 posto udjela u gledanosti.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Celebrity Naša lijepa voditeljica više ne skriva dečka, a rado pokazuje i koliko je zaljubljena: "Cvjetaš!"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner +1 Ana Rucner - 10 Celebrity Ana Rucner iznenadila izdanjem u kakvo bi se rijetke usudile uskočiti, mama i dečko bili su joj posebna podrška

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene