Sjećate li se njega?

Pogledajte kako danas izgleda bivši frontmen Zabranjenog pušenja koji je otpjevao neke od najvećih hitova benda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nenad Janković, poznatiji kao Nele Karajlić, pojavio se na 50. obljetnici prikazivanja filma "Valter brani Sarajevo" u Beogradu.

Glazbenik, skladatelj i glumac Nenad Janković, koji je poznatiji kao Nele Karajlić, bio je prvi pjevač kultnog benda Zabranjeno pušenje, a sada se pojavio u javnosti nakon dugo vremena.

Nele nije propustio 50. obljetnicu kultnog filma "Valter brani Sarajevo", koja je ovog tjedna obilježena u Beogradu, a upravo je taj film inspirirao prvi studijski album Zabranjenog pušenja "Das ist Walter", koji je objavljen u lipnju 1984. godine.

Nele je otpjevao neke od najvećih hitova Zabranjenog pušenja, kao što su "Zenica Blues", "Guzonjin sin", "Hadžija ili bos" i "Balada o Pišnji i Žugi", a u vrijeme uspona benda pokrenuo je i legendarnu emisiju "Top lista nadrealista". Bend je napustio 1992. godine, kada se iz Sarajeva preselio u Beograd. Na mjestu pjevača zamijenio ga je kolega iz benda Sejo Sexon, odnosno Damir Sučić, s kojim je napisao i skladao većinu pjesama.

Nakon odlaska iz Zabranjenog pušenja Karajlić je osnovao grupu The No Smoking Orchestra.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević +0 Lana Jurčević Celebrity Lana Jurčević se ne može načuditi koliko je nekad bila mršava: "Ne smeta mi ovo malo škembice, nego..."

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) +3 Zdravko Čolić na koncertu(Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Zdravko Čolić snimljen u gaćama u parku: Postoji logično objašnjenje ovog pomalo neugodnog trenutka!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene