Ma što se to događa!

Zdravko Čolić snimljen u gaćama u parku: Postoji logično objašnjenje ovog pomalo neugodnog trenutka!

Zdravko Čolić Zdravko Čolić Pixsell 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) Zdravko Čolić na koncertu(Foto: Dnevnik.hr) Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 5 +0 Zdravko Čolić (Foto: PR) Galerija

Zdravko Čolić snimljen je tijekom tjelovježbe u parku u Beogradu, a kamere su ga ulovile i u trenutku kada je odlučio spustiti hlače da lakše odradi vježbe.

Popularni pjevač Zdravko Čolić veliki je miljenik žena, a trudi se ostati u top-formi i u osmom desetljeću.

Pogledaj i ovo Zdravko Čolić - 10 Regionalni miljenik žena Već pet desetljeća najtraženiji: Zdravko Čolić rasprodao i drugi koncert povodom Dana žena u Areni Varaždin!

Tako su ga sada kamere emisije "Paparazzo lov" ulovile dok je vježbao u parku u Beogradu, a zabilježen je i jedan pomalo neugodan trenutak.

Naime, nakon što je trčao i istezao se, morao je popraviti odjeću, prilikom čega je spustio hlače i opušteno svima pokazao donje rublje. Čola se na kamere i znatiželjne poglede nije obazirao i nastavio je s treningom.

Video pogledajte ovdje.

Inače, pjevač će sljedeći mjesec proslaviti 71. rođendan, a mnogi se slažu kako izgleda fantastično za svoje godine.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Marinko Colnago Sanja Doležal - 4 Tin Dujmić Sanja Doležal i Nives Celzijus +14 Sanja Doležal - 1 inMagazin Marinko će uskoro proslaviti 80. rođendan, a i dan danas mu bacaju grudnjake: "Svi su mislili kakve vragolije ovaj radi"

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 2 Ana Rucner - 1 +8 Ana Rucner Celebrity Ana Rucner očarala je sve u kratkoj haljinici, a primijetio se i jedan detalj koji je izvirio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene