Posebno blista!

Ana Rucner očarala je sve u kratkoj haljinici, a primijetio se i jedan detalj koji je izvirio!

Ana Rucner Ana Rucner Bojan Zibar/PR 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 2 Ana Rucner - 1 Ana Rucner Ana Rucner - 5 Ana Rucner - 4 Ana Rucner - 4 Ana Rucner (Foto: Instagram) Ana Rucner (Foto: Instagram) +2 Ana Rucner Galerija

Ana Rucner zablistala je u kratkoj crnoj haljinici koju je odabrala za izlazak, a osmijeh s lica nije micala.

Naša proslavljena violončelistica Ana Rucner zablistala je na jednom događanju u Zagrebu, za koje je odabrala trendi kombinaciju i istaknula svoje atribute.

Pogledaj i ovo Ana Rucner - 1 Novi veliki uspjeh! Naša svjetski poznata violončelistica Ana Rucner uz brojne koncerte održala i masterclass u Kini!

38-godišnja Ana u izlasku se pojavila u kratkoj crnoj haljini na kopčanje, ispod koje se nazirao grudnjak u istoj boji, a do izražaja su došle njezina vitka linija i noge. U takvom je izdanju dobro raspoložena pozirala pred okupljenim fotografima, a osmijeh s njezina lica nije nestajao.

Glazbenica je nedavno uživala na Cipru, odakle se javila svojim obožavateljima na profilu na Instagramu, i to fotografijom na kojoj nosi ultrakratku crvenu kožnu haljinu sa seksi prorezom na donjem dijelu i dubokim izrezom na dekolteu. 

U centru pozornosti našla se i nakon što su isplivale njezine fotografije snimljene prije 17 godina na kojima je ipak dosta drugačija nego danas, i to zbog jednog neočekivanog detalja, a kako je tada izgledala pogledajte ovdje.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) +3 Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Celebrity Vrsaljko i lijepa Slovenka s kojom ga povezuju sitno broje do njenog poroda, a on je zadnjim potezom sve ostavio u nevjerici, neke i rastužio!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene