Drastična odluka

Vrsaljko i lijepa Slovenka s kojom ga povezuju sitno broje do njenog poroda, a on je zadnjim potezom sve ostavio u nevjerici, neke i rastužio!

Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) screenshot 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) +0 Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Galerija

Šime Vrsaljko odlučio je obrisati svoj profil na Instagramu i to nakon glasina da čeka dijete s Kajom Vidmar, iako to nisu službeno potvrdili.

Naš nogometni reprezentativac i nogometaš Atletico MadridaŠime Vrsaljko već je neko vrijeme pod povećalom javnosti i to zbog detalja privatnog života koje nikada nije volio otkrivati, a tome možda najbolje svjedoči njegov najnoviji potez.

Pogledaj i ovo Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) opet u centru pažnje Šime Vrsaljko napravio potez na koji su obožavatelji čekali više od dva mjeseca, no o jednoj stvari još mudro šuti

Naime, nakon glasina da Šime čeka dijete s lijepom slovenskom manekenkom i bivšom Playboyevom zečicom Kajom Vidmar, on je odlučio obrisati svoj profil na Instagramu što je razočaralo i rastužilo tisuće njegovih pratitelja, a pogotovo obožavateljice koje mu ne mogu odoljeti.

Šime i Kaja su upravo putem društvenih mreža dodatno začinili šuškanja da su u vezi i da čekaju prinovu i to fotografijama na kojima su objavljivali sličan sadržaj. Mnogi su našeg nogometaša prepoznali i na fotografiji na kojoj trudna Kaja grli misterioznog muškarca, a na kojoj se vide samo njihove sjene, a njihovi su pratitelji primijetili i kako su oboje na svojim društvenim mrežama objavili fotografije identičnog psa, pa su mnogi zaključili da zajedno žive.

Kaja prema pisanju slovenskih medija treba roditi krajem mjeseca, no zasad nije otkrila ime oca djeteta, ali u intervjuu koji je dala za slovenski 24ur otkrila je neke detalje, kao da će dobiti kćer, ali i zašto je tu vijest dugo tajila.

"Nije bilo teško jer sam od samog početka odlučila da će radosne vijesti znati ​​samo članovi obitelji i bliski prijatelji. Međutim, imali smo i puno posla kod kuće i ja sam i sama imala puno posla sa svojim brendom, mjeseci su brzo prolazili", izjavila je Kaja, koja je u Madridu završila školovanje i tečaj kožarstva i šivanja te pokrenula svoj brend.

Lijepa Kaja se u Sloveniji proslavila kada je za naslovnicu Playboya pozirala potpuno gola na konju, a sudjelovala je i u slovenskoj inačici showa "Ples sa zvijezdama". Pozirala je i za druge časopise te se pojavila i u nekoliko glazbenih spotova.

Prije glasina o novoj vezi s Kajom, Šime se našao u središtu pozornosti zbog problema u braku s Mateom Vrsaljko, kada se nogometaš u javnosti počeo pojavljivati bez vjenčanog prstena, a njegovi su obožavatelji primijetili i da je s Instagrama obrisao sve njihove fotogografije. Zašto se odlučio na taj potez nije otkrio, ali odmah su počela nagađanja o problemima u braku i ljubavi koja je počela tijekom srednjoškolskih dana.

Šime i Matea upoznali su se još u srednjoj školi, a 2016. godine nogometaš je zaprosio atraktivnu brinetu. Vjenčali su se 2017. godine, a godinu dana kasnije postali su roditelji sina Bruna. Slovili su kao jedan od najatraktivnijih domaćih parova, a Šime se volio pohvaliti lijepom suprugom.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene