Majstori zabave

Marinko će uskoro proslaviti 80. rođendan, a i dan danas mu bacaju grudnjake: "Svi su mislili kakve vragolije ovaj radi"

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Marinko Colnago Sanja Doležal - 4 Tin Dujmić Sanja Doležal i Nives Celzijus Sanja Doležal - 1 Vladimir Kočiš Zec Marinko Colnago Koncert najvećih hitova Novih fosila - 5 Koncert najvećih hitova Novih fosila - 4 Koncert najvećih hitova Novih fosila - 3 +8 Koncert najvećih hitova Novih fosila - 2 Galerija

Puna dvorana Lisinski pjevala je bezvremenske hitove Novih fosila. Sanja, Zec i Marinko rasplesali su publiku, a koncert nisu propustila ni mnoga poznata lica. Bili su među njima Ana Sasso, Borna Kotromanić, Nives Celzijus, Karmela Vukov Colić, ali i sin pokojnog Rajka Dujmića, Tin. Izvještaj s koncerta donosi Julija Bačić Barać

Nakon tri godine Sanja, Zec i Marinko ponovno su zapjevali u dvorani Lisinski.

Pogledaj i ovo Marinko Colnago slava još traje Iako uskoro puni 82 godine, i dalje ga na pozornici gađaju grudnjacima: ''Grudnjaci su valjda nekakva simbolika, još ste dobri''

"Predivan je to osjećaj i svi smo sumnjali prije 6-7 mjeseci da će se to vratiti. Dogodio se fenomen da se naša publika nas ponovno zaželjela, a i mi publike. Imali smo jedne godine u nizu 11 koncerata u ovoj dvorani osjećam se kao doma", izjavili su Sanja i Zec.

Iako su na ovoj pozornici nastupali mnogo puta, svaki izlazak pred publiku nosi sa sobom veliku odgovornost.

"Ne trema, ali doza odgovornosti da bude sve u redu, da se mi dobro osjećamo jer smo nakupili dosta godina ali da se to izdržati", zaključio je Zec.

Ovaj koncert nisu propustila ni mnoga poznata lica. Među njima i bivša Miss Jugoslavije Ana Sasso, Nives Celzijus, Borna Kotromanić i drugi koji hitove Fosila vole iz svojih razloga.

"Zato jer sam odrasla uz njih, moje prve ljubavi, prvi izlasci, sve je to bilo uz Nove fosile", prisjetila se Anna Sasso.

U publici je bio i sin Rajka Dujmića, Tin koji je kaže u dobrim odnosima s tatinim nekadašnjim kolegama.

"Došli smo malo poslušati, to su ipak od svih nas pjesme, moraju dalje živjeti i to je to. Život ide dalje i sve to što je Rajko ostavio iza sebe je veće od ikoga i od ičega", zaključio je Tin Dujmić.

"Mi smo s njim dobri, jako smo dobri i drago mi je da je izrazio želju da bi došao na koncert", priznao je Marinko.

Pažnju je sinoć plijenila i Borna Kotromanić koja se pojavila u odvažnoj modnoj kombinaciji.

"Ako može svatko nije za mene. Večeras je nekako romantično, bit će puno ljubavnih pjesama i ja sam u jednom ženstvenom izdanju", izjavila je Borna.

Ono što se ne mijenja je Sanjina, Zecova i Marinkova želja da svaki put daju sve od sebe, a na pozornici su im se tijekom karijere događale svakakve anegdote.

"Pala sam dva put. Jednom u Beogradu u Domu sindikata, publika se naravno slatko smijala, a jednom sam se tu u Lisinskom poslkliznula i pala. Jednom mi je cipela letjela u publiku", otkrila je Sanja.

"Zapeo sam za kabel dolje i pao na prvoj pjesmi i sad su svi mislii kakve vragolije ovaj radi. Ne znam jel mi što slomljeno, dižem se i kažem sve je u redu", prisjetio se i Marinko.

Marinku Colnagu koji će u svibnju navršiti 80 godina na pozornicu su sinoć stizali čak i grudnjaci, a ova ekipa pokazala je i sinoć da su pravi majstori dobre zabave.

"Mi to radimo zato jer to volimo i onda je to prekrasan osjećaj", zaključila je Sanja.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Padma Lakshmi - 1 Padma Lakshmi - 2 Padma Lakshmi (Foto: Instagram) Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) +6 Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) Celebrity Lice ove ljepotice nikako ne odaje njezine godine, a ovakvu figuru u badiću poželjele bi i upola mlađe žene!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal - 1 Sanja Doležal i Nives Celzijus Sanja Doležal - 4 Nives Celzijus +3 Nives Celzijus Celebrity Pogledajte kome je Sanja Doležal poletjela u zagrljaj usred koncerta, mnogi bi joj mogli pozavidjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene