jednostavno, wow!

Lice ove ljepotice nikako ne odaje njezine godine, a ovakvu figuru u badiću poželjele bi i upola mlađe žene!

Padma Lakshmi (Foto: Instagram) Padma Lakshmi (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Padma Lakshmi (Foto: Instagram) Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) Padma Lakshmi (Foto: Instagram) Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) +0 Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) Galerija

Padma Lakshmi na Instagramu je objavila video u kojem je pokazala svoje fantastično tijelo u minijaturnom bikiniju.

Američka televizijska voditeljica i spisateljica Padma Lakshmi (51) jedna je od onih žena koje svojom pojavom izazivaju divljenje, a sada je opet sve uspjela oboriti s nogu.

Pogledaj i ovo Padma Lakshmi "Sveti gral" Zbog novih fotki u badiću nitko ne vjeruje da ona ima 52 godine, a ispunio joj se i veliki san: "Nikad me nisu ni zvali za ovakvo nešto"

Padma je na Instagramu objavila video u kojem se pohvalila kako se s kćeri Krishnom (12) zabavlja na odmoru na Havajima, a svi su primijetili da u minijaturnom crnom bikiniju izgleda fantastično.

Nekadašnja manekenka zadržala je top-liniju, a oduševila je i mladolikim licem bez trunke šminke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Padma Lakshmi (@padmalakshmi)

"Kakva ljepota", "Očaravajuća izvana i iznutra", "Boginja bez mane" , samo su neki od komplimenata kojima su je zasuli u komentarima ispod videa.

Inače, Padma je u Americi postala poznato voditeljsko lice nakon što je vodila show "To Chef", za koji je bila nominirana i za nagradu Emmy.

Izdala je i kuharicu "Easy Exotic", koja je proglašena najboljom kuharicom na svijetu 1999. godine. Uz nju objavila je još dvije knjige o hrani te memoare "Love, Lose And What We Are".

Padma je i suosnivačica neprofitne organizacije "The Endometriosis Foundation of America" te svjetska ambasadorica organizacije "Keep a Child Alive".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene