Danas je neprepoznatljiva

Glumila je Kevinovu stariju sestru, a godinama kasnije priznala je da ju je nakon izlaska filma nešto jako pogodilo!

Kristin Minter kao Heather McCallister - 1 Kristin Minter kao Heather McCallister - 1 Screenshot 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Kristin Minter kao Heather McCallister - 1 Kristin Minter kao Heather McCallister - 2 Kristin Minter kao Heather McCallister - 3 Kristin Minter - 3 Kristin Minter - 2 Kristin Minter - 1 Kristin Minter - 5 Kristin Minter - 4 Kristin Minter - 2 Kristin Minter - 1 +5 Kristin Minter - 3 Galerija

Kristin Minter glumila je Kevinovu stariju sestru u filmu ''Sam u kući'', a sad je priznala da taj film nikad do kraja nije ni pogledala, evo kako izgleda danas.

Već je više od 30 godina na vrhu svačije božićne liste za gledanje, ali jedna zvijezda filma ''Sam u kući'' priznala je da je film pogledala samo jednom - i to ne do kraja.

Kristin Minter glumila je Heather McCallister u filmu iz 1990. zajedno s Macaulayem Culkinom, ali unatoč velikom uspjehu ovog božićnog filma, rekla je da ga poput svih ostalih ona u prosincu ne gleda.

U ekskluzivnom razgovoru za Daily Mail, danas 58-godišnja glumica otkrila je da se prvi put kad je gledala početak filma ''Sam u kući'' osjećala jako loše i briznula u plač

Kad se prvi put vidjela na ekranu, shvatila je da nije zadovoljna kako je ispala.

''Gledali smo filmove u mojoj sobi i jeli pizzu'+, prisjetila se.

''Imala sam ulogu u TV emisiji ''The Outsiders'' i sjećam se da sam sve pozvala u svoju sobu i nikada se još nisam vidjela na TV-u ili tako nešto, u trenutku kad sam se vidjela, bilo mi je baš loše i otkazala sam daljnje gledanje filma'', priznala je.

''Zapravo sam samo jednom pogledala ''Sam u kući'', a ne bih čak ni rekla da sam ga pogledala do kraja - jednom, na projekciji. Sjećam se da sam otišla pogledati ''Goodfellas'', koji je izašao neposredno prije ''Sam u kući''.

Kristin je za vrijeme snimanja filma imala 25 godina te je svima bila prekrasna s kovrčavom smeđom kosom koju je imala u filmu.

Danas je njena kosa, ali i odraz drugačiji. No, prosijeda duga kosa glumicu je učinila još ljepšom, a njezine nove fotografije pokazuju da je zadržala i vitku figuru.

Nakon božićnog klasika, Minter je glumila još u ''Vatrenom bljesku'', ''7th Secretu'', ''Divljaku'' i ''Tick Tocku'', a mnogi su zapamtili i vruće scene koje je snimila u jednoj epizodi ''Ray Donovana''.

Kako se kroz godine mijenjala, pogledajte u našoj galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristin Minter (@kristin_minter)

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev s mamom, bratom i sestrom +26 Ana Uršula Najev i Faris Pinja Celebrity Lijepa Luce opet je viđena u društvu friško rastavljenog glazbenika, odala ih je njezina kolegica iz Kumova, a šuškanja o ljubavi su sve glasnija!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Cvek Matija Cvek i Marija Šerifović - 2 Matija Cvek Matija Cvek - 7 +21 Matija Cvek - 3 Celebrity Matija Cvek prvi je put viđen u javnosti sa samozatajnom partnericom s kojom čeka dijete, pred znatiželjnim pogledima suzdržavali su se od dodira

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene