filmska životna priča

Svjetski poznata plavuša iz BiH koja je rođena kao muškarac ne izgleda više ovako, promijenila je imidž, a primijeti se još jedno!

Andreja Pejić - 2 Andreja Pejić - 2 Andreja Pejić/Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Andreja Pejić - 2 Andreja Pejić - 3 Andreja Pejić - 1 Andreja Pejić - 2 Andreja Pejić - 3 Andreja Pejić Andreja Pejić Andreja Pejić - 1 Andreja Pejić - 6 Andreja Pejić - 5 +3 Andreja Pejić - 4 Galerija

Andreja Pejić promijenila je imidž i danas ima kosu crvenkaste nijanse i pokoji kilogram više nego što je imala prije.

Bosanskohercegovačka manekenka Andreja Pejić proteklih je godina slovila kao jedna od najuspješnijih manekenki, a svijet mode pokorila je još i prije nego što je 2014. godine odlučila promijeniti spol i postati žena.

Andreja je zapravo rođena kao Andrej 1991. godine u Tuzli, a roditelji su joj se razveli ubrzo nakon njezina rođenja. Nju i brata Igora odgajale su majka i baka, a s obzirom na rat koji je harao Bosnom i Hercegovinom, obitelj se radi vlastite sigurnosti 2000. godine preselila u Australiju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Andreja Pejic (@andrejapejic)

Nakon što je završila školu, zaposlila se u jednom lancu brze hrane, u kojem ju je primijetio modni agent i uveo je u svijet mode, gdje su je brzo zapazili i angažirali slavni svjetski dizajneri. Od samih početaka nosila je muške i ženske revije Jeana Paula Gaultiera, a MODELS.com uvrstio ju je na listu najboljih 50 modela svijeta, i to na 18. mjesto. Iste je godine bila uvrštena na popis 100 najseksepilnijih žena svijeta.

2013. godine našla se na naslovnicama svjetskih medija nakon što je objavila vijest o promjeni spola i otvoreno progovorila o toj temi.

"Ljudi su mi govorili da ću izgubiti ono što nosim u sebi i da više neću biti zanimljiva, da na svijetu postoji već puno lijepih djevojaka", izjavila je u intervjuu za Vogue, a godinu dana kasnije podvrgnula se zahvatu i kaže da zbog te odluke ne žali.

Andreja je danas posvećena glumačkoj karijeri, a zadnju ulogu odigrala je u filmu "Dalíland", priči o čudnom i fascinantnom braku Salvadora Dalija i njegove supruge Gale. Pejić je utjelovila francusku pjevačicu Amandu Lear, Dalijevu blisku prijateljicu, koja mu je i 15 godina bila muza. Zbog uloge je iz plavuše postala brineta, a trenutačno ima kosu crvene nijanse, a čini se i da je u posljednje vrijeme prikupila nekoliko kilograma.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Andreja Pejic (@andrejapejic)

Zbog svoje transrodnosti Andreja je stekla velik obožavatelja i na Instagramu je prati više od 514 tisuća ljudi.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 5 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 4 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 3 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 1 +29 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 2 Celebrity Zgodni Ibrahimović odmara se pod budnim okom 11 godina starije partnerice, za koju mnogi donedavno nisu znali ni kako izgleda jer bježi od medijske pažnje!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Jamora - 5 Sofia Jamora - 4 Sofia Jamora - 2 Sofia Jamora - 1 +21 Sofia Jamora - 3 Celebrity Prati je 2,8 milijuna ljudi, a sad su je razotkrile paparazzo fotke: Pratiteljima servira uređene fotografije koje su puno drugačije od stvarnosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene