neprepoznatljivi!

Prepoznajete li trojac s fotke iz 1991. godine? Tada su se tek probijali na scenu, a danas su dobro poznati domaćoj javnosti

Severina na proslavi svog 50. rođendana - 1 Severina na proslavi svog 50. rođendana - 1 Slaven Branislav Babić/Pixsell 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na proslavi svog 50. rođendana - 1 Ivana Banfić u showu Survivor - 3 Mladen Burnać (Foto: PR) Severina na proslavi svog 50. rođendana - 8 Ivana Banfić Severina In Magazin: Ivana Banfić - 8 Severina Mladen Burnać (Foto: PR) Mladen Burnać (Foto: PR) +1 Ivana Banfić u showu Survivor - 9 Galerija

Ivana Banfić, Mladen Burnać i Severina zajedno su nastupili na biciklijadi na Šmidhenu 1991. godine, a na fotografijama ih nije lako prepoznati.

Ivana Banfić, Mladen Burnać i Severina na sceni su prisutni već desetljećima, a sada su se pojavile fotografije s njihovih glazbenih početaka.

Pogledaj i ovo Ivana Banfić i Severina puno toga se promijenilo Pojavile se fotografije Severine i Ivane Banfić od prije 13 godina, evo kako su tada izgledale i koji je bio povod njihova srdačnog druženja

Njih troje zajedno su nastupili na biciklijadi na Šmidhenu u svibnju 1991. godine, dok još nisu bili afirmirani pjevači, a na fotkama ih nije lako prepoznati.

Banfić je u to vrijeme svirala klavijature i pjevala kao prateći vokal poznatim glazbenicima, Severina još nije objavila svoj prvi album, a zajedno s Burnaćem i Sandijem te su godine snimile i pjesmu "Oglasi", koja je isplivala u javnost tek godinama kasnije, a radi se o parodiji na ljubavne oglase iz novina.

Svi troje kasnije su izgradili velike karijere, a Banfić smo imali priliku gledati i u novoj sezoni showa Survivor, koji je, nažalost, morala napustiti zbog ozljede.

U galeriji pogledajte koliko su se s godinama promijenili.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 6 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 +5 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Kolinda pokazala nikad uži struk i razvukla široki osmijeh, a zbog kraljevskog izdanja svi su gledali samo u nju!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat +0 Mila Horvat Celebrity Mila Horvat pojavila se u javnosti nakon dugo vremena i pobrinula se da nikako ne prođe neopaženo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene