ukrala svu pozornost!

Kolinda pokazala nikad uži struk i razvukla široki osmijeh, a zbog kraljevskog izdanja svi su gledali samo u nju!

Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Jurica Galoić/Pixsell 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec +0 Kolinda Grabar-Kitarović Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović pojavila se na svečanoj promociji knjige "Zeko - biografija Velimira Zajeca" u plavoj baršunastoj haljini.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović pojavila se na svečanoj promociji knjige "Zeko - biografija Velimira Zajeca" u zagrebačkom kazalištu Komedija.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović ima i hrpu pratitelja Netko je na Instagramu posvetio profil Kolindi i svakodnevno joj piše hvalospjeve: "Volim svoj život jer moj život si ti!"

Svojim dolaskom privukla je veliku pozornost, a fotografima je pozirala nasmiješena od uha do uha.

Za ovu je prigodu obukla plavu haljinu od kraljevskog baršuna, u kojoj je naglasila uski struk, a upotpunila ju je lančićima s biserima. Kosu ovaj put nije zavezala u svoju prepoznatljivu punđu, već ju je raspustila i lagano uvila.

Inače, Kolinda u posljednje vrijeme izaziva zanimanje javnosti svojom nikad vitkijom linijom, za koju na društvenim mrežama dobiva brojne komplimente, a netko joj je posvetio i cijeli profil na Instagramu na kojemu joj piše hvalospjeve.

  1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ewan McGregor (Foto: Getty) Celebrity Razorio je obitelj aferom pa naljutio mnoge, novo dijete dobio je u tajnosti, a sad se sprema na veliki korak

  1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus pozirala sa zgodnom sestrom i kćeri, koja je njezina kopija, fotka je pravi hit na Instagramu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene