puno toga se promijenilo

Pojavile se fotografije Severine i Ivane Banfić od prije 13 godina, evo kako su tada izgledale i koji je bio povod njihova srdačnog druženja

Ivana Banfić i Severina Ivana Banfić i Severina Tomislav Miletic/Pixsell 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Ivana Banfić - 1 Severina i Ivana Banfić - 4 Severina i Ivana Banfić - 3 Severina i Ivana Banfić - 2 Ivana Banfić - 1 Ivana Banfić - 2 Ivana Banfić Ivana Banfić Ivana Banfić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 4 Ivana Banfić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 5 +13 Ivana Banfić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 6 Galerija

Ivana Banfić je 2010. godine predstavila svoj novi album "Vampir", a na predstavljanju ju je došla podržati i Severina.

Pjevačica Ivana Banfić prije 13 godina izbacila je svoj album "Vampir", a najveću podršku tad pružio joj je njezin suprug Kruno Ladišić.

Među gostima našla su se i neka poznata lica, a među njima je bila i Severina koja se tada pojavila u vrlo izazovnom izdanju. Na fotografijama Severina i Ivana poziraju sretno i zagrljeno, a njihov odnos tada nije bio samo poslovan, već i prijateljski. Severina je za tu prigodu odjenula crne kožne hlače na koje je kombinirala crnu prozirnu čipkastu bluzu, a ispod nje nosila je samo grudnjak. Kosu je svezala u nisku punđu, a crne salonke, crveni ruž i crna torbica sjajno su podignule navedeni outfit. 

Ivana je tada imala crvenu kosu te je bila ošišana na kratku frizuru, a odjenula je crnu elegantnu haljinu i na nju je uskladila otvorene crne sandale. 

Njezin život od tada do danas u potpunosti se promijenio. Ivana je svojevremeno bila jedna od najvećih dance-zvijezda ovih prostora, a svojim je glazbenim hitovima žarila i palila scenom. No danas je takav život odlučila zamijeniti onim na ranču, gdje između ostalog uzgaja svoje povrće, a na društvenim mrežama pokazuje kako izgledaju njezini dani u prirodi.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Andrija Milošević - 1 Andrija Milošević - 2 Andrija Milošević - 3 Andrija Milošević - 4 +12 Andrija Milošević - 5 inMagazin Andriju Miloševića čak i na ulici zaustavljaju da im ispriča vic: ''Oni misle da sam ja neki vicomat...''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Darija Lorenzi Flatz - 1 Darija Lorenzi Flatz - 2 Darija Lorenzi Flatz - 3 Vjenčanje - 1 +27 Vjenčanje - 2 inMagazin Koliko stoji vjenčanje u Hrvatskoj? Poskupjele su čak i crkvene usluge, a sve posebne želje i zahtjevi cijenu dižu u nebo!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene