Posebna poveznica!

Neponovljivi Deen ni nakon 18 godina nije zaboravio Vesnu Pisarović, a prisjetio se i svojeg najvećeg hita!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fuad Backović Deen obilježio je 18. rođendan pjesme "In The Disco" s kojom je 2004. godine predstavljao Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu, a napisala ju je Vesna Pisarović.

Pjevač Fuad Backović Deen je 2004. godine predstavljao Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu s pjesmom "In The Disco".

Pogledaj i ovo Vesna Pisarović u Ciboni - 2 I dalje je omiljena! Vesna Pisarović za dugoočekivani koncert u Ciboni odabrala je outfit koji je dokazao da je u formi isto kao i na vrhuncu karijere!

Pjesma je mnogima ostala u pamćenju i nakon 18 godina, a Deen nije pripustio obilježiti veliku obljetnicu na društvenim mrežama.

"Pjesma 'In The Disco' ovaj tjedan puni 18 godina! Wow! Koja avantura! Kakav uspjeh na izboru za pjesmu Eurovizije! Obje večeri natjecanja među top 10 najboljih pjesama i izvedbi. Jedan od četiri najbolja rezultata koje je Bosna i Hercegovina ikad ostvarila", napisao je svojem Twitteru, a istu je objavu podijelio i u pričama na Instagramu gdje se posebno zahvalio Vesni Pisarović koja je napisala pjesmu. Deen je tada natjecanje završio na visokom 9. mjestu.

Na Euroviziju se vratio i 2016. godine kada je s pjevačicom Dalal Midhat-Talakić, violončelisticom Anom Rucner i reperom Jalom Bratom otpjevao pjesmu "Ljubav je", no nisu se uspjeli kvalificirati u finale natjecanja.

Imali smo ga priliku gledati i u prvoj sezoni showa Nove TV "Farma" 2008. godine, no samo nakratko, jer je ispao prvi.

Posljednjih godina Deen živi izvan BiH i ima novu karijeru. Prvo je sedam godina živio u Italiji, a zatim se preselio u Los Angeles, gdje radi kao modni savjetnik.

Svojim životom u Americi hvali se na Instagramu, gdje ne krije ni da je sretno zaljubljen, a poznato je da se njegov partner zove se Wil Phearson III.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fuad Backović DEEN (@fuad_backovic_deen_)

Kako Deen izgleda danas i koliko se promijenio otkako smo ga prvi put gledali na Euroviziji, pogledajte u našoj galeriji.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +2 Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos pohvalila se svojim partnerom, a konačno je objavila i njihovu fotku: "Mislim da mi mnoge djevojčice zavide"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene