Davna 2004. godina!

Znate li tko je ova slatka djevojčica? Predstavljala nas je na dječjem Eurosongu, a danas je jedna od omiljenih domaćih pjevačica!

Nika Turković - 1 Nika Turković - 1 Youtube, Junior Eurovision Song Contest 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Turković - 2 Nika Turković - 1 Klisab revija Nika Turković - 5 Nika Turković - 2 Nika Turković - 3 Nika Turković - 2 Nika Turković Nika Turković - 14 Nika Turković - 13 Nika Turković - 12 +20 Nika Turković - 11 Galerija

Nika Turković danas je jedna od najpoznatijih hrvatskih pjevačica, a njezina karijera krenula je još 2004. godine kad nas je predstavljala na Dječjoj Euroviziji, evo kako je tada izgledala.

Nika Turković ime je koje je danas poznato mnogima u Hrvatskoj, a ova 28-godišnja djevojka svoju je glazbenu karijeru započela još kao djevojčica.

Godine 2004. Nika je s osam godina svojom pjesmom ''Hej mali'' predstavljala Hrvatsku na Dječjoj Euroviziji, a njezin neodoljiv nastup tada je sve oduševio.

Od tada je prošlo 20 godina, a kako je to izgledalo, prisjetite se u videozapisu.

Nakon natjecanja, Nika je snimila album ''Alien'' na kojem se nalaze i dueti s Tonyjem Cetinskim i Oliverom Dragojevićem.

Nakon završene škole u Zagrebu uputila se u London, a 2017. vratila se živjeti u Zagreb gdje je nastavila svoj glazbeni put i sada ima nekoliko velikih hitova poput pjesama ''Sama'', ''U mraku'', ''Gledaj me'' i brojni drugi.

Prošle godine rastužila je javnost nakon što se saznalo da su ona i njezin tadašnji partner Matija Cvek prekinuli, a ona je utjehu pronašla u srpskom glazbeniku i članu sastava Buč Kesidi Zoranu Zarubici.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin - 3 Jelena Perčin - 4 Ante Gelo - 2 +23 Ante Gelo - 1 Celebrity Perčin na subotnjoj špici dodatno potaknula šuškanja o vezi s našim glazbenikom, sad mu je dala i javnu podršku

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 3 +25 Marija Šerifović - 4 Celebrity Marija Šerifović želju da postane majka ostvarila je u dalekoj Americi, a sad je progovorila i o djetetovu ocu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene