Više se ne skrivaju?

Nika Turković uhvaćena u prisnom trenutku s novim partnerom, ljubili su se i šaputali na uho

Nika Turković Nika Turković Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Turković - 10 Nika Turković - 11 Nika Turković - 12 Nika Turković - 13 Nika Turković - 14 Nika Turković - 9 Nika Turković Nika Turković - 8 Nika Turković - 7 Nika Turković - 6 +20 Nika Turković - 5 Galerija

Nika Turković i novi partner Zoran Zarubica viđeni su kako izmjenjuju nježnosti u jednom zagrebačkom klubu.

Nika Turković pokušala je sakriti novu ljubavnu vezu s članom srpskog sastava Buč Kesidi Zoranom Zarubicom, ali slučajni prolaznici i paparazzi uspjeli su ih uhvatiti na zagrebačkom području.

Pogledaj i ovo Nika Turković Mudro šuti, ali… Naša pjevačica ne odvaja se od kolege iz Srbije za kojeg se šuška da joj je dečko, fotografi su ih sada ulovili u izlasku u Beogradu

Ovog puta Nika je sa Zoranom viđena u jednom zagrebačkom klubu, a par je izmjenjivao nježnosti, grlio se i šaputao si na uho dok su se družili s prijateljima, pišu 24sata.

Fotografiju možete pogledati na OVDJE.

U siječnju ove godine krenula su šuškanja kako je naša pjevačica u vezi sa Zoranom, a iako su se pokušali skrivati, zajedno su bili i na MAC dodjeli glazbenih nagrada u Beogradu, premijeri filma te na zagrebačkim ulicama.

Nika je za domaće medije negirala da su u vezi te rekla kako ne želi komentirati svoj privatni život, ali po fotografijama koje su izašle u javnost sve je jasno.

Inače, Nika je prošlog ljeta prekinula s kolegom Matijom Cvekom nakon četiri godine veze, a o razlozima prekida nisu se oglašavali što je rastužilo brojne njihove fanove.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Simonetta Stefanelli - 4 Simonetta Stefanelli - 5 Simonetta Stefanelli - 2 Simonetta Stefanelli - 9 +7 Simonetta Stefanelli - 10 Nekad i sad Gdje je danas prelijepa glumica koja je utjelovila suprugu Michaela Corleonea u kultnom ''Kumu''?

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić i Đana Smajo - 1 Albina Grčić i Đana Smajo - 3 Albina Grčić i Đana Smajo - 2 Albina Grčić i Đana Smajo +26 Albina Grčić - 1 Celebrity Albina na crveni tepih stigla golog trbuha, ali svi su gledali u hlače koje na njoj nismo navikli vidjeti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene