objavila zajedničke fotke!

Naša pjevačica ipak potvrdila vezu sa srpskim kolegom? Već se neko vrijeme šuška da su par, a sada su se skupa provodili u Beogradu!

Nika Turković - 2 Nika Turković - 2 Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Buč Kesidi Buč Kesidi i Nika Turković Nika Turković - 1 Nika Turković - 3 Nika Turković - 4 Nika Turković Nika Turković - 2 Nika Turković Nika Turković Nika Turković - 12 +13 Nika Turković - 13 Galerija

Nika Turković na Instagramu je objavila fotografije s glazbenikom Zoranom Zarubicom, za kojeg se šuška da joj je dečko.

Našu kantautoricu Niku Turković već neko vrijeme u medijima povezuju s bubnjarom i vokalom srpskog benda Buč Kesidi, Zoranom Zarubicom, a sada su osvanule i njihove zajedničke fotografije.

Pogledaj i ovo Buč Kesidi - 2 Tajnovit par Pjevač popularnog srpskog benda prvi put o vezi s našom pjevačicom: "Pošto smo dali tu zakletvu, onda ne možemo…"

Objavila ih je Nika u svojim pričama na Instagramu, a sa Zoranom se družila na dodjeli nagrada Music Awards Ceremony u beogradskoj Štark Areni.

Nika je podijelila jednu fotku na kojoj Zoran pozira sa svojim kolegom iz benda Lukom Racićem i jednu na kojoj su svi zajedno, a tim potezom dala je naslutiti da su glasine bile istinite.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Nika se na svojem profilu na Instagramu pohvalila i da je u Beogradu osvojila nagradu za Alt pop-singl godine, a obožavatelje je oduševila i haljinicom koju je nosila na dodjeli.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nika Turković (@nikaturkovic)

Podsjetimo, Nika je prošlog ljeta prekinula s kolegom Matijom Cvekom nakon četiri godine veze, a o razlozima prekida nisu se oglašavali.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava Huljić Vjekoslava Huljić Vjekoslava Huljić Vjekoslava Huljić +9 In Magazin: Novi roman Vjekoslave Huljić - 10 Celebrity Vjekoslava Huljić u prozirnoj bluzi pokazala više od očekivanog i zaslužila titulu jedne od najzgodnijih hrvatskih baka!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Dunja Jovanić Dunja Jovanić Dunja Jovanić - 1 Dunja Jovanić - 2 +18 Dunja Jovanić - 3 Celebrity Popularna Srpkinja na dodjelu nagrada došla bez hlača pa počastila fotografe savršenim pogledom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene