Opa!

Nika Turković nakon šuškanja da ljubi srpskog kolegu objavila fotografiju s misterioznim muškarcem

Nika Turković Nika Turković Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Turković Zoran Zarubica Buč Kesidi i Nika Turković Nika Turković - 1 Nika Turković Nika Turković - 14 Nika Turković - 13 Nika Turković - 12 Nika Turković - 11 Nika Turković - 10 +19 Nika Turković - 8 Galerija

Nika Turković rasplamsala je glasine o svojem ljubavnom životu fotografijom koju je objavila na svojem profilu na Instagramu.

Ljubavni život kantautorice Nike Turković već je neko vrijeme tema medijskih nagađanja, a nakon prekida s Matijom Cvekom povezuju je s bubnjarom i vokalom srpskog benda Buč Kesidi, Zoranom Zarubicom.

Pogledaj i ovo Nika Turković Mudro šuti, ali… Naša pjevačica ne odvaja se od kolege iz Srbije za kojeg se šuška da joj je dečko, fotografi su ih sada ulovili u izlasku u Beogradu

Iako je ona za domaće medije negirala da su u vezi, snimljeni su zajedno u nekoliko prilika, i u Beogradu i u Zagrebu.

Nika je dodatno rasplamsala glasine o novom muškarcu u svojem životu i jednom od posljednjih fotografija koje je objavila na Instagramu.

"Kad vidiš dugu, znaš da će biti dobar dan", napisala je u opisu galerije u kojoj peta fotka u nizu prikazuje dvije sjene, mušku i žensku, a mnogi su pretpostavili da se radi upravo o Zarubici.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nika Turković (@nikaturkovic)

U prilog tome ide i video koji je on objavio u svojim pričama na Instagramu, u kojem je pozirao kraj plakata za koncert njegova benda i otkrio da je u Zagrebu.

Inače, Nika je prošlog ljeta prekinula s kolegom Matijom Cvekom nakon četiri godine veze, a o razlozima prekida nisu se oglašavali.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović - 5 +25 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović snimljena u izlasku bez supruga Jakova, a pogledajte tko joj je šaputao na uho!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Rico Rodriguez - 1 Rico Rodriguez - 3 Rico Rodriguez - 4 Rico Rodriguez - 5 +23 Rico Rodriguez Nekad i sad Iznenadit ćete se kad vidite kako danas izgleda Manny iz "Moderne obitelji", više nema ni traga preslatkom dječaku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene