Mudro šuti, ali…

Naša pjevačica ne odvaja se od kolege iz Srbije za kojeg se šuška da joj je dečko, fotografi su ih sada ulovili u izlasku u Beogradu

Nika Turković Nika Turković Antonio Ahel/ATAImages/Cropix 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Turković, Luka Racić Zoran Zarubica, Luka Racić, Buč Kesidi Buč Kesidi i Nika Turković Nika Turković - 1 Nika Turković - 3 Nika Turković Nika Turković Nika Turković Nika Turković - 3 Nika Turković - 10 +16 Nika Turković - 11 Galerija

Nika Turković snimljena je u Beogradu na premijeri remasteriziranog filma "Titanic" u društvu dvojca iz benda Buč Kesidi.

Našu kantautoricu Niku Turković već neko vrijeme u medijima povezuju s bubnjarom i vokalom srpskog benda Buč Kesidi, Zoranom Zarubicom, a sada su zajedno snimljeni u Beogradu.

Pogledaj i ovo Buč Kesidi - 2 Tajnovit par Pjevač popularnog srpskog benda prvi put o vezi s našom pjevačicom: "Pošto smo dali tu zakletvu, onda ne možemo…"

Nika je i Zoran bili su na premijeri remasteriziranog filma "Titanic", gdje je ona pozirala fotografima u društvu njegova kolege iz benda Luke Racića.

Ako je suditi po objavama na njezinu profilu na Instagramu, Nika je u posljednje vrijeme često u Beogradu, no o svojem ljubavnom životu mudro šuti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nika Turković (@nikaturkovic)

Nedavno je na društvenoj mreži objavila i prvu fotografiju sa Zoranom, sa svečane dodjele nagrada Music Awards Ceremony u beogradskoj Štark Areni.

Inače, Nika je prošlog ljeta prekinula s kolegom Matijom Cvekom nakon četiri godine veze, a o razlozima prekida nisu se oglašavali.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Brady Tom Brady - 2 Tom Brady - 1 Tom Brady i Gisele Bündchen +22 Gisele Bündchen i Tom Brady - 12 Celebrity Legendarni sportaš objavio razgolićenu fotografiju pa postao predmet sprdnje: ''Umirovio se prije tjedan i već pokreće OnlyFans?''

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Pataky - 3 Elsa Pataky - 4 Elsa Pataky - 2 Elsa Pataky - 5 +22 Elsa Pataky - 6 Celebrity Svi se dive figuri 46-godišnje glumice, u dvodijelnom kupaćem kostimu bilo je nemoguće ne zamijetiti je!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene