"hoćemo dokaze!"

Nika Turković pohvalila se susretom sa suprugom svjetski poznatog glazbenika: "Je li rekla - gle ova je ista ja, kad te vidjela?"

Nika Turković - 1 Nika Turković - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Turković - 2 Nika Turković - 3 Nika Turković - 6 Nika Turković u Petom kupeu - 10 Nika Turković u Petom kupeu - 11 Nika Turković u Petom kupeu - 13 Nika Turković u Petom kupeu - 14 Nika Turković - 1 Nika Turković - 3 Nika Turković - 4 +20 Nika Turković - 3 Galerija

Nika Turković pohvalila se kako je sa sestrom Kiarom otputovala u New York, a već prvog dana srela je jednu slavnu osobu.

Pjevačica Nika Turković ispod nove objave na kojoj pozira na ulicama New Yorka, otkrila je da je srela Hailey Bieber.

Nika je pozirala u kratkim hlačicama, bijeloj lanenoj košulji preko koje je prebacila crni sako, a cijelu kombinaciju začinila je niskom punđom, sunčanim naočalama i mokasinkama.

"Dan prvi, srele smo Hailey Bieber, idemo dalje", napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Turković (@nikaturkovic)

U komentarima joj se odmah javila influencerica Paula Šik "Kak‘a je už‘vo?", a nadovezala se i Dora Predojević "ĐEJE HEJLI, HOČEMO DOKASE".

Srpska pjevačica Sara Jovanović stavila joj je niz emotikona smajlića sa zaljubljenim očima.

"Sve", "O moj Bože", "Je l‘ Hailey rekla: gle ove, ista ja, kad te vidjela?", "Dobrodošla", samo su neki od komentara.

U siječnju ove godine krenula su šuškanja kako je naša pjevačica u vezi sa Zoranom Zarubicom, glazbenikom iz benda Buč Kesidi, a iako su se pokušali skrivati, zajedno su bili i na MAC dodjeli glazbenih nagrada u Beogradu, premijeri filma te na zagrebačkim ulicama.

Nika je za domaće medije negirala da su u vezi te rekla kako ne želi komentirati svoj privatni život, ali po fotografijama koje su izašle u javnost drugačije se dalo naslutiti. 

Prošlog je ljeta prekinula s kolegom Matijom Cvekom nakon četiri godine veze, a o razlozima prekida nisu se oglašavali što je rastužilo brojne njihove fanove.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 5 Petar Grašo - 2 Petar Grašo - 1 In Magazin: Petar Grašo +26 Nina Badrić i Petar Grašo - 4 Celebrity Grašo iznenadio izjavom poslije nastupa u Srbiji: ''Proputovali smo cijeli svijet, ali ovo što smo doživjeli...''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Budimir Doris Dragović i Mario Budimir Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) Doris Dragović - 5 +19 Doris Dragović - 8 Nekad i sad Pogledajte kako izgleda sin Doris Dragović, roditelji su ga uvijek štitili od medija, a i danas živi sasvim povučeno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene