Kakav uspjeh!

Sa samo 11 godina upisao se u povijest i postao prva ljubav mnogih djevojčica, a naš Dino danas živi svoj glazbeni san

Dino Jelusić - 1 Dino Jelusić - 1 DNEVNIK.hr 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Jelusić - 1 Dino Jelusić - 2 Dino Jelusić - 1 Dino Jelusić - 2 Dino Jelusić (Foto: Instagram) Dino Jelusić (Foto: IN Magazin) Dino Jelusić (Foto: IN Magazin) Dino Jelusić živi svoj rock san (Foto: Dnevnik.hr) - 3 +0 Dino Jelušić (Foto: Instagram) Galerija

Dino Jelusić bio je pobjednik prvog dječjeg Eurosonga 2013. godine, a sada je postao član legendarnog hard rock sastava Whitesnake.

Iako mu je tek 29 godina, talentirani Dino Jelusić još se prije 18 godina upisao u glazbenu povijest.

Pogledaj i ovo Dino Jelusić nije mu lako Dino Jelusić upozorio obožavatelje na laži koje kruže društvenim mrežama: "Ovo je otišlo na novi nivo!"

Kao 11-godišnji dječak Dino je skladao i otpjevao pjesmu "Ti si moja prva ljubav", s kojom je osvojio simpatije i cijele Europe te odnio pobjedu na prvom dječjem Eurosongu u danskom Kopenhagenu 2013. godine.

Rođeni Požežanin školovao se u Zagrebu, gdje je završio Muzičku akademiju, a nakon toga je svoje glazbene snove ostvario u SAD-u.

2016. je stigao poziv o kojem je sanjao, postao je pjevač američkog progresivnog rock benda Trans-Siberian Orchestra, čiji se albumi u svijetu prodaju u milijunskim primjercima.

"To su moji idoli, članovi benda koje sam kao klinjo slušao, uključujući Whitesnake, Megadeth, Savatage, Simphony X", prokomentirao je svoj uspjeh tada za IN magazin, a sada je dobio priliku nastupati s još jednim svojim idolima iz djetinjstva.

Naime, ovaj tjedan se doznalo da se Dino pridružio legendarnom britanskom hard rock sastavu Whitesnake, koji je 1978. osnovao David Coverdale.

Velikim uspjehom Jelusić se pohvalio na svojem Facebooku te je naglasio da je to nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik njegove generacije može samo sanjati.

"I dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno", napisao je među ostalim. Bend mu je na svojoj službenoj stranici poželio dobrodošlicu, a mnogobrojni fanovi Whitesnakea složili su se da je Jelusić pravi talent.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Enes Vejzović Enes Vejzović i Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović (PR) Enes Vejzović +2 Dubrovačke ljetne igre - 1 inMagazin Enes Vejzović otkriva razlog zašto se sa suprugom Bojanom Gregorić Vejzović i njihovo dvoje djece odlučio preseliti na novu adresu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene