Novo životno poglavlje

Enes Vejzović otkriva razlog zašto se sa suprugom Bojanom Gregorić Vejzović i njihovo dvoje djece odlučio preseliti na novu adresu

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Enes Vejzović Enes Vejzović i Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović (PR) Enes Vejzović Dubrovačke ljetne igre - 1 Dubrovačke ljetne igre - 2 +0 Dubrovačke ljetne igre - 3 Galerija

Jedan od najpoznatijih hrvatskih glumaca Enes Vejzović uživa u nastupima pred prepunim gledalištem. Nakon naporne godine koju je obilježio redateljski debi, ali i selidba, slijedi odmor. Kako će ga provesti te koji specijalitet taj vrsni kuhar najradije priprema, otkrio je za IN magazin.

Enesu Vejzoviću i glumačkom ansamblu Dubrovačkih ljetnih igara uspjelo je ono što Mletcima nije stoljećima. Osvojili su jedinstvenu tvrđavu Lovrijenac, poznatu i kao Gibraltar Dubrovnika. Na terasi 37 metara iznad razine mora, s koje puca pogled na cijeli Stari grad, svaku večer ispraćao ih je gromoglasan pljesak.

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović - 3 objavila i video! Bojana Gregorić nakon 15 godina najavila veliki preokret u svom životu: "Nosimo sa sobom prekrasne uspomene, no vrijeme je..."

''U ovom vremenu u kojem mi živimo puno gledalište je kao neki poklon s neba, meni je iznimno drago da smo se nakon dvije godine vratili na Lovrijenac i igramo ovu izvrsnu verziju Hamleta u režiji Paola Magellija. Mi glumci uglavnom tijekom ljeta radimo, ali nekada smo znali uživati nakon proba, sada više ništa. Ne radim nakon ponoći, ne možemo uživati ni u čemu, pa onda uživamo u hotelu'', priča Enes, koji se može pohvaliti da se tijekom korone okušao i u redateljskom poslu. 

U svom redateljskom debiju jednu od uloga dodijelio je supruzi te sjajnoj glumici Bojani Gregorić Vejzović, koja nas ljeti uvijek oduševi fotografijama njezine senzacionalne figure sa skrovitih peljeških uvala.

''Ljeto provodim uglavnom na Velesajmu snimajući novu sezonu serije 'Dar Mar', kratko sam posjetio Pelješac'', priča Enes, koji voli i kuhati, a od ljetnih jela spomenuo je gulaš od hobotnice. 

Netom prije ljeta Bojana je oduševila novom potpuno drugačijom frizurom.

''Meni se jako sviđa, fantastično joj stoji'', zaključio je Enes. 

Obitelj je, nakon što je zagrebački potres napravio štetu na njihovu domu u središtu Zagreba, dočekao i novi početak selidbom na novu adresu.

''Nismo se preselili zbog potresa, ali potres je to potaknuo. Nama su djeca u godinama kad više ne mogu biti u jednoj sobi, falila nam je jedna soba, pa smo otišli u veći stan'', objasnio je glumac. 

Uskoro ga čeka snimanje novih nastavaka dramske serije "Dar Mar".

''Serija će i dalje biti napeta i zanimljiva i zabavna, lik Jure Brkljače iz serije 'Dar Mar' baš mi je prirastao srcu. 

Inače, ovo je Enesu prvi put nakon dvadeset godina da nastupa na Dubrovačkim ljetnim igrama.

A mi s veseljem iščekujemo nove uloge koje će zasigurno publika nagraditi podjednako gromoglasnim aplauzom.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Ivana Mišerić Ivana Mišerić (Foto: Instagram) +3 Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Celebrity Naša atraktivna voditeljica javila se s plaže u potpuno prirodnom izdanju, svi se slažu da je bez šminke i frizure još ljepša!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene