pohvale samo pljušte

Naša atraktivna voditeljica javila se s plaže u potpuno prirodnom izdanju, svi se slažu da je bez šminke i frizure još ljepša!

Ivana Mišerić Ivana Mišerić Karmen Poznić/PR 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Ivana Mišerić Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Ivana Mišerić (Foto: Instagram) +0 Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Galerija

Ivana Mišerić je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u bikiniju i bez šminke.

Radijska voditeljica i model Ivana Mišerić trenutno uživa na ljetovanju, što je otkrila na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Ivana Mišerić i Dražen Kovačević "Zadnja slika, najslađa ikad!" Naša lijepa voditeljica objavila zaljubljene fotografije s dečkom s kojim se sprema za novi korak, a jedna je posebno svima zapela za oko!

Objavila je fotografiju s plaže na kojoj pozira u minijaturnom bikiniju i u potpuno prirodnom izdanju.

"Divljina", napisala je u opisu fotke i nije odala gdje ljetuje, a svojim je izgledom zadivila i druge poznate Hrvatice.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Miseric (@ivana_miseric)

"Lijepa si uvijek, ali ovako jednostavno prirodna apsolutno prekrasna", poručila joj je Bojana Gregorić Vejzović, dok je Nives Celzijus na fotku reagirala zaljubljenim smajlićem. I mnogi drugi su se složili da bez šminke i frizure izgleda još ljepše, te su je obasuli komplimentima i lajkovima.

Pažnju na fotki privukle su i njezine tetovaže, od kojih je jednu napravila nedavno te je na Instagramu otkrila da ju je posvetila svojoj pokojnoj majci Bubi, što je mnoge njezine pratitelje dirnulo do suza.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) +0 Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Celebrity Isplivala nova zabrinjavajuća snimka nogometaša uhvaćenog u preljubu s mlađim djevojkama, evo kako je izgledao dok ih je vodio u hotel!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene