Grlila ju je najdraža ruka!

Isplivale fotografije Danijele Dvornik iz 2005. godine, razlika u izgledu itekako je vidljiva, pogledajte koliko se promijenila!

Danijela Dvornik Danijela Dvornik Igor Kralj/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela i Dino Dvornik Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik - 4 Danijela Dvornik - 5 Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik +10 Danijela Dvornik Galerija

Danijela Dvornik 2005. godine u društvu supruga Dine prisustvovala je proslavi u jednom zagrebačkom klubu, a ako je suditi prema osmijehu od uha do uha, odlično su se zabavljali.

Danijela Dvornik posljednjih je godina pobornica zdrave prehrane i vježbanja, a koliko je poradila na sebi, dokaz su fotografije iz 2005., na kojima izgleda potpuno drugačije nego danas. 

Pogledaj i ovo Danijela Dvornik "Pravi dida!" Danijela Dvornik podijelila smiješnu uspomenu na pokojnog svekra Borisa: "Jednom nas nije mogao dobiti pa je zvao Ellu na mobitel..."

Naime, tada je bila ošišana na kratko te je voljela nositi crnu olovku na očima. Na fotografiji također možemo primijetiti kako je Danijela tada imala i pokoji kilogram viška, o kojima je i sama jednom prilikom progovorila.

Danijela sada ima dužu kosu te više ne obrubljuje oči crnom olovkom, već nosi dioptrijske naočale, a njezina figura sada je bolja no ikad te ne skriva da se hrani zdravo i da vježba.

Razlika je u tome što danas više pazi i na modu, pa svoje pratitelje često uveseljava outfitima koji ostavljaju bez daha.

Njezin Dino, koji je tada pozirao s njom na fotografiji, nažalost je preminuo 2008. godine, a Danijela s njim ima kćer Ellu, koja je danas u sretnom braku s Charlesom Pearceom te imaju dvije djevojčice Balie i Lumi. 

Dvornik ne skriva koliko je njezine unučice vesele, pa često dijeli njihove zajedničke trenutke i dogodovštine u svojim pričama na Instagramu.

Nedavno se preselila na otok Brač, na kojem vidno uživa, te ne skriva koliko voli šetnje sa svojim ljubimcem. 

Podijelila je i fotografiju na svojem profilu na Instagramu iz jedne takve šetnje pa uputila na jednu misao:

"Da bi odletio bilo kamo brzinom misli, moraš početi od spoznaje da si već stigao na željeno mjesto", citirala je Dvornik pisca Richarda Bacha.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

"A guštaj", "Kako je tebi samo lijepo", "Uživaš", "Sad bi mogla i kavicu popiti", "Neka si se vratila, vidi se da ti je lipo", samo su neki od komentara pratitelja.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Škaričić Goran Navojec Marija Škaričić Goran Navojec i Marija Škaričić (Ivo Cagalj/PIXSELL) +8 Marija Škaričić Celebrity Neprepoznatljivi Goran Navojec ne prestaje iznenađivati transformacijom, a potvrdio je i da ljubav s kolegicom još cvjeta!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus Nives Celzijus s mamom +25 Nives Celzijus - 1 Celebrity Iako zvuči nemoguće, ovakav dekolte kod Nives još nismo vidjeli, u blještavom kombinezonu pokazala je svu svoju raskoš

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene