Nešto je tu drugačije...

Slavnu ljepoticu optužili da je nešto učinila s licem, a oglasila se i ona: "Lijepa si, zašto to radiš?"

Chrissy Teigen Chrissy Teigen Chrissy Teigen/Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen Chrissy Teigen Chrissy Teigen +0 Chrissy Teigen Galerija

Chrissy Teigen objavila je svoju novu fotografiju na društvenim mrežama, no obožavatelji su joj poručili kako je ne mogu prepoznati.

Slavna manekenka Chrissy Teigen prozvala je obožavatelje koji su joj na Instagramu napisali da je ne prepoznaju nakon što je objavila svoju novu fotografiju.

Pogledaj i ovo Chrissy Teigen i John Legend divno! Poslije teškog gubitka John Legend i Chrissy Teigen objavili su lijepu vijest: "Kakav blagoslovljeni dan"

36-godišnja Chrissy podijelila je fotografiju na kojoj je sa sinom Milesom, no obožavatelje je ostavila u čudu: "Ne mogu te prepoznati", "Lijepa si, zašto stalno mijenjaš lice? Ne prepoznajem te na ovoj slici", "Nešto je tu jako drugačije", "Izgledaš kao Megan Fox".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

No manekenka im nije ostala dužna pa im je u kratkom roku odgovorila: "Izgledam ovako otprilike deset godina. Baš ste neki!".

Chrissy i njezin suprug, pjevač John Legend trenutačno čekaju treće dijete, a vijest o trudnoći je objavila na društvenim mrežama.

Chrissy i John upoznali su se na snimanju glazbenog spota 2006. godine, zaručili su se 2011. godine, a vjenčali dvije godine kasnije.
Roditelji su 6-godišnje kćeri Lune i 4-godišnjeg sina Milesa, a prije dvije godine izgubili su tek rođenog sina Jacka.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Bocelli i Veronica Berti - 1 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 6 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 5 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 3 +7 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 4 Celebrity Supruga talijanskog slavuja na jahti priredila golišavi show za paparazze, a i on je pokazao više od očekivanog!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 5 Žanamari Perčić - 6 +27 Žanamari Perčić - 7 Celebrity Žanamari uskočila u najmanji mogući bikini i napravila potpunu pomutnju: "Ne mogu, gasite Instagram!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene