Ruši internet!

Sjećate li se ovog slatkiša iz "Tree Hilla"? Supruga je podijelila njegov video bez majice i pokazala kako izgleda danas!

Chad Michael Murray - 1 Chad Michael Murray - 1 Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Chad Michael Murray - 2 Chad Michael Murray - 4 Chad Michael Murray - 5 Chad Michael Murray - 3 Chad Michael Murray Chad Michael Murray Chad Michael Murray Chad Michael Murray (Foto: Getty Images) Chad Michael Murray (Foto: Getty Images) Chad Michael Murray (Foto: Getty Images) +3 Chad Michael Murray (Foto: Instagram) Galerija

Chad Michael Murray poznat je po svojim ulogama u serijama "Gilmore Girls" i "Tree Hill", a godine ga stvarno nisu puno promijenile!

Američki glumac i bivši maneken Chad Michael Murray danas ima 41 godinu i ne izgleda puno drugačije nego u vrijeme najveće slave. 

Pogledaj i ovo Chad Michael Murray (Foto: Getty Images) Slava koju ne mogu ponoviti U to doba tinejdžerice su ludjele za njima, a evo gdje su danas i kako izgledaju omiljena polubraća čiji se svaki korak pomno pratio

Naime, njegova supruga Sarah Roemer objavila je video na kojem je Chad bez majice, a na sebi ima samo donji dio trenirke. Prvi u plan su upali njegovi trbušni mišići koji su zaludjeli pratiteljice. 

Također, moglo se vidjeti kako glumac u usporedbi od prije ima nešto dužu kosu, a brada je i dalje postojana. 

"Volim te", rekao je supruzi na snimci i poslao poljubac. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Roemer (@rooeemer)

"Najzgodnija stvar koju sam ikad vidjela", "Hvala ti na ovome. Kakav suprug", "Drago mi je da si podijelila ovaj video", "Srušit ćeš internet Sarah","Koliko puta sam ovo pogledala? Da", samo su neki od brojnih komentara.

Sviđa li vam se Chad Michael danas?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

S kolegicom Sarom vjenčao se 2015. godine te zajedno imaju dvoje djece.

Prije nje, glumac je punio medijske stupce svojim ljubavnim životom jer se zaljubio u nesuđenu djevojku iz serije "Tree Hill", Sophiju Bush, koja je utjelovila Brooke Davis. Obožavatelji serije bili su u deliriju kada su saznali da su njih dvoje par u stvarnom životu, no nije bilo sve blistavo kako se činilo. Svi su pisali o njihovoj vezi, a nakon samo nekoliko mjeseci stali su pred oltar. U braku su bili samo pet mjeseci prije nego što je Sophia zatražila razvod. Kasnije je rekla kako su bili samo klinci i da su donijeli ishitrenu odluku.

Odrastao je u New Yorku, a još kao dječaka ga je majka napustila te je o njemu brinuo otac. Ima nekoliko polubraće i polusestara, a kako je govorio u intervjuima, imao je mirno odrastanje.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 +26 Maja Šuput - 5 Celebrity Nikad kraća haljina Maje Šuput: Tijelo je omotala sa samo par seksi komada trake!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 1 +30 Jelena Karleuša - 4 Celebrity Bujne grudi Karleuša je prekrila samo rukom, ali toples izdanje i golišave prizore zasjenio je ogromni dodatak na ruci!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene