opasno!

Nikad kraća haljina Maje Šuput: Tijelo je omotala sa samo par seksi komada trake!

Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 6 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 4 Frano Ridjan i Maja Šuput - 1 Frano Ridjan i Maja Šuput - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 4 +20 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 5 Galerija

Maja Šuput nastupala je u Tvornici Kulture gdje je svoju publiku iznenadila ultra vrućim outfitom koji je njezino tijelo više otkrio nego pokrio.

Pjevačica Maja Šuput podijelila je niz fotografija u kojima je pokušala dočarati atmosferu koju je napravila u Tvornici Kulture, a pokazala je i svoju modnu kombinaciju.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

Maja se ugurala u malu kratku rozu haljinicu koja je po sebi imala bezbroj otvora, ali i detalje perja na ramenima. Osim trbušnih mišića i grudi, pokazala je i prezgodne noge.

"Baš je gorilo kako treba", poručila je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Prekrasna", "Kraljica", "Opaa", "Ma vidi ti nje", te mnoštvo emotikona gorućih vatrica nastavilo se nizati u komenatrima.

Što kažete na Majin outfit?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Šuput se na ovih dana društvenim mrežama pohvalila i kako  napreduje Bloomovo odvikavanje od pelena.

Inače, Maja je s Bloomom i suprugom Nenadom Tatarinovom nedavno bila na Ibizi, gdje je maleni bio glavna atrakcija, a supružnici su tamo proslavili i svoju četvrtu godišnjicu braka.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 1 +30 Jelena Karleuša - 4 Celebrity Bujne grudi Karleuša je prekrila samo rukom, ali toples izdanje i golišave prizore zasjenio je ogromni dodatak na ruci!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus, Dalibor Petko i Ivana Mišerić - 1 Nives Celzijus, Dalibor Petko i Ivana Mišerić - 2 +30 Nives Celzijus, Dalibor Petko i Ivana Mišerić - 3 Celebrity Nives u sićušnom bikiniju istaknula raskošno poprsje, a zbog ove fotografije usporedili su je s jednim likom iz crtanog filma

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene