''Stari prijatelj...''

Nate i Chuck sreli su se 12 godina otkako je završila ''Tračerica'', njihova zajednička fotografija prikupila je gotovo 700 tisuća lajkova!

Chace Crawford i Ed Westwick - 1 Chace Crawford i Ed Westwick - 1 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Chace Crawford i Ed Westwick Chace Crawford i Ed Westwick - 3 Chace Crawford i Ed Westwick - 2 Ed Westwick - 7 Ed Westwick - 4 Chace Crawford i Ed Westwick Chace Crawford - 2 Chace Crawford - 5 Chace Crawford - 4 Chace Crawford - 9 +20 Chace Crawford - 14 Galerija

Nekad glavni likovi ''Tračerice'' ponovno su se sreli i svojom fotografijom oduševili obožavatelje, evo koliko su se promijenili od serije.

Glumci Chace Crawford i Ed Westwick prije 17 godina zajedno su glumili u kultnoj tinejdžerskoj seriji ''Tračerica'', čija je posljednja epizoda snimljena prije 12 godina.

U seriji su utjelovili Natea Archibalda i Chucka Bassa, a nedavno su na svojim društvenim mrežama raspametili fanove serije objavivši zajedničku fotografiju nakon dugo vremena.

''Sreo sam starog prijatelja'', napisao je Chase u opisu fotografije s Edom, koja je prikupila više od pola milijuna lajkova.

Pogledaji ovo Ed Westwick - 4 Nekad i sad Pamtimo ga kao nestašnog Chucka Bassa iz hit-serije, a ovih je dana objavio vijest zbog koje je najsretniji!

Serija je popularna i dandanas, a u komentarima su se javili brojni obožavatelji koji nisu vjerovali svojim očima.

''Čini se da su Nate i Chuck i dalje prijatelji nakon svih ovih godina'', ''Srušit ćete internet, opet'', ''O, moj Bože'', ''Breaking news!'' pisali su oduševljeni fanovi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chace Crawford (@chacecrawford)

Serija "Tračerica", u kojoj se glumac proslavio, snimala se i prikazivala od 2007. do 2012. godine, a pratila je skupinu elitnih tinejdžera s Upper East Sidea na Manhattanu, čije je života promatrao i komentirao anonimni bloger ili blogerica pod istoimenim nadimkom.

Jeste li gledali ''Tračericu''?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Osim Eda i Chacea u seriji su se pojavila i druga danas poznata glumačka imena poput Leighton Meester, Blake Lively, Penna Badgleyja i Taylor Momsen.

Pogledaji ovo Blake Lively i Ryan Reynolds Celebrity Njih dvoje kunu se da im je ovo jednostavno pravilo pomoglo da održe svoj brak čvrstim već 12 godina!

Cijela radnja koja je uz male ekrane prikovala milijune gledatelja temeljila se na romanima spisateljice Cecily von Ziegesar.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Benčić i suprug Miroslav Petrović Sandra Benčić i suprug Miroslav Petrović Sandra Benčić i suprug Miroslav Petrović Sandra Benčić +15 Sandra Benčić Celebrity Sandri Benčić najveća je podrška suprug Miroslav, a njihova ljubavna priča imala je smiješan početak: "Rekao mi je da izgledam kao izvanzemaljac!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 7 +26 Ivana Knoll - 6 Celebrity Knoll na sebe nabacila outfit koji teško da se može nazvati odjećom, ali nekima to ne smeta: ''Ivana, oženi me!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene