upoznali se kod frizera

Sandri Benčić najveća je podrška suprug Miroslav, a njihova ljubavna priča imala je smiješan početak: "Rekao mi je da izgledam kao izvanzemaljac!"

Sandra Benčić i suprug Miroslav Petrović Sandra Benčić i suprug Miroslav Petrović Damjan Tadic/Cropix 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Benčić i suprug Miroslav Petrović Sandra Benčić i suprug Miroslav Petrović Sandra Benčić i suprug Miroslav Petrović Sandra Benčić Sandra Benčić Sandra Benčić Sandra Benčić Sandra Benčić Sandra Benčić Sandra Benčić - 1 +9 Sandra Benčić - 2 Galerija

Sandra Benčić u braku je s Miroslavom Petrovićem, s kojim ima dvojicu sinova, a suprug je preuzeo velik dio kućanskih poslova nakon njezina ulaska u Sabor.

Kandidatkinja za premijerku iz stranke Možemo! Sandra Benčić u braku je s Miroslavom Petrovićem, koji radi kao administrativni službenik na Fakultetu političkih znanosti i voditelj je Ureda za istraživanje i međunarodne projekte.

Sa suprugom smo je rijetko imali priliku vidjeti, no on ju je došao podržati na prosvjedu na Markovu trgu koji su zastupnici stranke Možemo! organizirali u veljači ove godine kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo činjenicom da Andrej Plenković ne odustaje od imenovanja Ivana Turudića za šefa DORH-a.

Pogledaji ovo Sandra Benčić Celebrity Sandra Benčić se oglasila o slučaju Dalibora Matanića, nešto ju je posebno šokiralo u cijeloj priči: "Iznenađuje koliko je ljudi pisalo da..."

Njezin suprug također je dio platforme Možemo!, a Benčić je jednom prilikom otkrila da ga je upoznala zbog posla, preko zajedničke prijateljice.

"Ja sam radila kao konzultantica i on ju je zamolio da im pomognem s nekim projektom. Ja nisam taj dan bila slobodna, osim tih sat vremena dok sam kod frizera držala pramenove na glavi. Ona ga je dovela kod moje frizerke tako da mi je rekao da sam mu izgledala kao izvanzemaljac. Izišla sam s folijama na glavi i s njima radila taj projekt", ispričala je 2022. godine u Razotkrivanju Dnevnika Nove TV.

Iako voli kuhati, Benčić je tada otkrila i da to radi uglavnom vikendom te je dodala da je zbog njezina ulaska u Sabor suprug preuzeo velik dio kućanskih poslova.

"Ne podržava me samo tapšanjem po ramenu, nego je zaista preuzeo sve: od nabave hrane, kuhanja, veša. Ja djecu odvodim u školu, a on po njih odlazi popodne. I tako se snalazimo", istaknula je.

Sandra i Miroslav imaju dvojicu sinova - Grgu, koji ide u treći razred osnovne škole, i mlađega Juru, koji ide u drugi razred, a evo kako njihova djeca gledaju na žestoke saborske rasprave, u kojima i Sandra nekad sudjeluje.

"Uglavnom izbjegavamo da gledaju vijesti. Tu i tamo ulove i onda mi znaju reći: 'Mama, pa kako se ovaj ponašao?' I meni znaju reći: 'Zašto si to tako grubo rekla?' I onda morate djeci objasniti da je u politici konflikt ne samo uobičajen nego i da njime često dolazimo do novih rješenja", rekla je Benčić u Razotkrivanju Dnevnika Nove TV.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fin Affleck Fin Affleck - 5 Fin Affleck - 3 Fin Affleck - 2 +26 Fin Affleck - 1 Celebrity Potvrđeno je ono što se dugo šuškalo: Kći glumačkog para predstavila je svoje muško ime: ''Zdravo svima, ja sam...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danilo i Rade Šerbedžija - 1 Danilo i Rade Šerbedžija - 2 Danilo i Rade Šerbedžija - 3 Danilo Šerbedžija +25 Danilo Šerbedžija Celebrity Jedini sin Rade Šerbedžije s godinama je sve sličniji ocu, a glumac ga je dobio s prvom suprugom, koju je snašla tragična sudbina

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene