Prošlo je 12 godina!

Pamtimo ga kao nestašnog Chucka Bassa iz hit-serije, a ovih je dana objavio vijest zbog koje je najsretniji!

Ed Westwick - 4 Ed Westwick - 4 Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ed Westwick i Amy Jackson - 2 Ed Westwick i Amy Jackson - 3 Ed Westwick i Amy Jackson - 1 Ed Westwick i Amy Jackson Ed Westwick i Amy Jackson Ed Westwick i Amy Jackson Ed Westwick i Jessica Serfaty (Foto: Instagram) Ed Westwick i Jessica Serfaty (Foto: Instagram) Ed Westwick - 1 Ed Westwick i Amy Jackson +2 Ed Westwick - 4 Galerija

Ed Westwick zaprosio je Amy Jackson čime se pohvalio na društvenim mrežama i otkrio sretnu vijest.

Britanski glumac Ed Westwick pohvalio se prosidbom svoje djevojke, glumice Amy Jackson i to na jedinstvenoj lokaciji koja sama po sebi oduzima dah.

36-godišnji Ed, najpoznatiji po ulozi Chucka Bassa u seriji "Tračerica", zaprosio je svoju odabranicu na jednom skijalištu u Švicarskoj, točnije na visećem mostu u planinama, a fotografije tog čarobnog trenutka podijelili su na društvenim mrežama.

"Itekako DA", napisala je Amy uz objavu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Amy Jackson (@iamamyjackson)

"Viđen, Chuck Bass prosi svoju novu djevojku, kako će B reagirati na to. Pretpostavljam da ćemo saznati. xoxo, tračerica", "Pronašao je svoju Blair", "Konačno Chuck Bass, čestitam", "I više sam nego sretna zbog vas", "Vas dvoje, predivni ste", komentari su koje su dobili, a od kojih se mnogi vežu uz njegovu ulogu u hit-seriji.

Zvijezda jedne od najpopularnijih tinejdžerskih serija oduvijek je bio tiha patnja mnogim djevojkama, no sada se i on konačno odlučio skrasiti. Prije Amy bio je u vezi s deset godina mlađom manekenkom Tamarom Francesconi, a prije nje je prošao kroz jedno burno razdoblje nakon što je 2018. godine prekinuo vezu s Jessicom Serfaty i bio oslobođen od optužbi za seksualno zlostavljanje.

Pogledaji ovo Angelina Jolie i Connor Paolo Nekad i sad Glumio je uz bok Angelini Jolie i u hit-seriji koja se nije propuštala, a evo kako danas izgleda i što radi!

Amy je prije Eda bila u vezi s hotelijerom Georgeom Panayiotouom, s kojim je bila zaručena i dobili su sina Andreasa, ali na kraju su prekinuli i nisu stigli do oltara. Novopečeni zaručnici upoznali su se na jednom događanju u organizaciji Aston Martina prije tri godine, nakon čega ju je Ed pozvao na spoj, a sve ostalo je povijest.

Ed je dao naslutiti da bi se htio skrasiti kada je o toj temi progovorio u jednom od intervjua prošle godine.

"Da! Sto posto. Odrastao sam u prekrasnom kućanstvu u kojem su moji mama i tata bili vjenčani. Voljeli su se do samog kraja. Idolizirao sam njih i njihov odnos. Samo takva podrška", zaključio je tada Ed.

Pogledaji ovo Chace Crawford - 1 Celebrity Gdje je i kako danas izgleda zgodni Nate iz Tračerice? U danima najveće slave zvali su ga zlatnim dečkom, a evo koliko se promijenio!

Serija "Tračerica" u kojoj se ovaj glumac proslavio, snimala se i prikazivala od 2007. do 2012. godine, a pratila je skupinu elitnih tinejdžera s Upper East Sidea na Manhattanu, čije je života promatrao i komentirao anonimni bloger ili blogerica pod istoimenim nadimkom.

Osim Eda u seriji su se pojavila i druga danas poznata glumačka imena poput Leighton Meester, Blake Lively, Penna Badgleyja, Chacea Crawforda i Taylor Momsen. Cijela radnja koja je uz male ekrane prikovala milijune gledatelja temeljila se na romanima spisateljice Cecily von Ziegesar.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Antolos Nika Antolos - 4 Nika Antolos - 2 Nika Antolos +25 Nika Antolos - 4 Celebrity Kći naše pjevačice žrtva je nasilja, ona je sada o svemu progovorila: "Sad mi tu njezinu čarobnu svjetlost netko gasi cipelama. Neće ići"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maria Borrallo - 7 Maria Borrallo - 12 Maria Borrallo - 1 Maria Borrallo - 2 +25 Maria Borrallo - 3 Zanimljivosti Ova posebna žena odigrat će ključnu ulogu u životu Kate Middleton u sljedećim mjesecima, a odabrana je s posebnim razlogom!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene