Bio je presladak!

Glumio je uz bok Angelini Jolie i u hit-seriji koja se nije propuštala, a evo kako danas izgleda i što radi!

Angelina Jolie i Connor Paolo Angelina Jolie i Connor Paolo Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Connor Paolo - 3 Connor Paolo - 4 Connor Paolo - 1 Connor Paolo - 2 Connor Paolo - 7 Connor Paolo - 8 Connor Paolo - 9 Connor Paolo - 10 Connor Paolo - 11 Connor Paolo - 12 +3 Connor Paolo Galerija

Connor Paolo stekao je svjetsku slavu zahvaljujući seriji "Tračerica" u kojoj je glumio Erica van der Woodsena, a koju je napustio 2011. godine nakon četiri sezone.

Američki glumac Connor Paolo proslavio se već u mlađim danima, njegova glumačka karijera započela je kada je imao svega devet godina i ostvario zapažene uloge.

Danas 33-godišnji Connor prvi put se pojavio u televizijskoj sapunici "Sva moja djeca", nakon toga se 2002. godine pojavio u epizodi serije "Zakon i red: Odjel za umorstva", njegov filmski debi bio je u filmu "Mistična rijeka" Clinta Eastwooda u kojem je glumio mladića Seana.

2004. godine dobio Paolo je ulogu sapunici "One Life to Live" kao Travis O'Connell, a iste je godine glumio u holivudskom filmu "Aleksandar Veliki" i to mladog Aleksandara uz Angelinu Jolie i Colina Farrela. Nešto kasnije je ponovno glumio u "Zakonu i redu", zatim u filmu "Blizanci", "Snježni anđeli", a uloga Rossa Embryja u filmu "Favorite Son" iz 2008. bila je prva glavna koju je odigrao. Dodatnu i možda najveću slavu donijela mu je hit-serija "Tračerica" u kojoj je glumio Erica van der Woodsena iliti problematičnog mlađeg brata Serene van der Woodsen koju je glumila Blake Lively.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Connor Paolo (@connorpaolo)

Iako Eric nije bio glavni lik u seriji, često je bio dio glavnih priča koje su se bavile teškim problemima mladih, uključujući depresiju. Unatoč nekim mračnim temama serije, gledatelji su ga zavoljeli i brzo je stekao popularnost. No onda je 2011. na press turneji Udruge televizijskih kritičara najavio da će napustiti "Tračericu" nakon četiri sezone jer se želi usredotočiti na novu ulogu.

"Ne znam hoću li se moći ponovno pojaviti u ''Tračerici''. To je pitanje za kreatore serije. Eric ide na koledž i tamo će ostati. Više ne dolazi kući za Božić", izjavio je tada.

Nakon odlaska iz "Tračerice", sljedeća uloga mu je bila u ABC-jevoj seriji "Osveta". U intervjuu iz 2011. godine za The TV Addict, glumac je otkrio da je osjetio kako je došao pravi trenutak da preuzme veću ulogu, dodajući da je spreman napraviti skok u tumačenje starijeg lika.

"Više se ne bavim srednjom školom i sada sam u trenutku kada se mogu potpuno posvetiti seriji", pojasnio je.

Unatoč velikom početnom entuzijazmu, Paolo je napustio i tu seriju i to nakon što je njegov lik Declan ubijen tijekom finala druge sezone.

"Connor nije bio sretan tom odlukom, ali je to prihvatio kao profesionalac", rekao je Paolov kolega Nick Wechsler za TV Guide.

Nakon "Osvete", pojavio se u nekoliko filmova, uključujući "Friend Request" i "Outlaw", a 2020. godine ponovno se ujedinio s kolegicom iz "Osvete" Emily VanCamp u Foxovom filmu "The Resident". Iste godine, Paolo je pokazao da ima još vještine kada je napisao svoj prvi kratki film, "Čudovišta i muze" koji je uvršten u finale u kategoriji Indie Short Fest 2021. na Međunarodnom filmskom festivalu u Los Angelesu. Paolo je također kantautor i svoje talente pokazuje na svom profilu na Instagramu na kojem ima 120 tisuća pratitelja.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Gaia Zec Gaia Zec Gaia Zec Gaia Zec +12 Gaia Zec - 4 Celebrity Predviđali su joj pobjedu u MasterChefu: ''Sada slijedi jedno veliko putovanje u svijet kuhara gdje se želim graditi i napredovati još više!''

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Sabina Čedić Sabina Čedić Sabina Čedić Sabina Čedić i Ante Gotovac +9 Sabina Čedić Nekad i sad Hrvatica koju smo nekad često gledali na TV-u potpuno se povukla iz javnosti, ovo su zadnje informacije koje su poznate o njoj

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene