pamtite sabinu?

Hrvatica koju smo nekad često gledali na TV-u potpuno se povukla iz javnosti, ovo su zadnje informacije koje su poznate o njoj

Sabina Čedić Sabina Čedić Filip Brala/Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Sabina Čedić Sabina Čedić Sabina Čedić Sabina Čedić i Ante Gotovac Sabina Čedić Sabina Čedić Sabina Čedić Sabina Čedić Ivo Amulić, Kiki Rahimovski, Marinela Jantoš - Ella, Daniel Popović, Jelena Bosančić, Nikol Bulat, Elio Pisak, Sabina Čedić, Antonio Marušić, Branka Mutti i Josip Ivančić Ivo Amulić, Jelena Bosančić, Josip Ivančić, Sabina Čedić, Kristijan Rahimovski +3 Sabina Čedić Galerija

Sabina Čedić proslavila se kao voditeljica "Golih vijesti" i "Golih intervjua", gledali smo je i u "Farmi", a danas živi daleko od očiju javnosti.

Ljubitelji nekadašnje hit-emisije Nove TV "Red Carpet" sigurno se dobro sjećaju i "Golih vijesti" u kojima su atraktivne voditeljice skidale odjeću sa sebe čitajući tjedni pregled vijesti.

Jedna od tih voditeljica bila je i Sabina Čedić, koja je imala samo 21 godinu kada se pridružila ekipi "Golih vijesti". Kasnije je vodila i emisiju "Goli intervju", u kojoj je gola u krevetu intervjuirala poznate Hrvate, među ostalima Josipa Katalenića i Antu Gotovca.

S Gotovcem ju se kasnije i povezivalo u medijima, a ona je tvrdila kako joj je on ponudio novac da dođe živjeti s njima i biti mu žena, na što je ispočetka pristala no odustala je kada je doznala da time želi poniziti svoju bivšu Simonu.

Sabinu smo 2010. godine gledali i u realityju "Farma", a 2012. pojavila se u provokativnom spotu Slađane Petrušić Slađe za pjesmu "Čovjek loš", nakon čega je odselila u Njemačku i povukla se iz javnog života.

Prije "Golih vijesti", Sabina se skinula i za Playboy, a plesala je i u Malnarovoj "Noćnoj mori".

Danas se o njoj ne zna ništa, nema ni otvorene profila na društvenim mrežama, a kako je izgledala u slavnim danima, pogledajte u galeriji.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev - 4 Ana Uršula Najev - 5 Ana Uršula Najev - 6 Ana Uršula Najev - 1 +27 Ana Uršula Najev - 3 Celebrity Luce iz ''Kumova'' potpuno je promijenila imidž, iznenadit ćete se kad vidite što je sve novo na njoj!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Leon i majka Blerta Dajaku - 4 Leon i majka Blerta Dajaku - 1 Leon i majka Blerta Dajaku - 3 Leon i majka Blerta Dajaku - 2 +27 Blerta Dajaku - 2 Celebrity Nitko ne vjeruje da je ovo mama našeg hajdukovca: ''Oni nisu isto godište? Ma ovo nije moguće!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene